Virgil Ianțu revine în televiziune. „Abia aştept să încep filmările!”

Citeste tot despre:

,

Odată, numele lui era sinonim cu emisiunile de televiziune de calitate, însă, de trei ani, Virgil Ianțu nu a mai fost de găsit pe micul ecran, starul de 46 de ani hotărând să ia o pauză. În acest timp, timișoreanul şi-a îndreptat atenţia către muzică şi proiectului lui de suflet: emisiunea online „Copiii spun”.

Virgil Ianțu acum
Virgil, la începuturile carierei

Ei bine, după trei ani, Virgil Ianţu revine la marea să dragoste, televiziunea. „În ultimii ani am fost întrebat de foarte mulţi dintre voi de ce nu revin la TV sau când o voi face. Gândurile şi vorbele voastre calde m-au pus la rându-mi pe gânduri. Îmi doresc o revenire în televiziune, dar nu cu orice preţ. Am crezut întotdeauna că publicul românesc merită emisiuni de calitate. Şi mai cred că măcar unii dintre noi suntem obligaţi să îi oferim ceea ce merită. Aşa că iată şi vestea: a venit vremea să mă întorc. Îmi era dor şi abia aştept să încep filmările!”, a scris Virgil pe pagina sa de Facebook.

Virgil Ianţu a debutat în televiziune în anul 2000 şi a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România. A fost amfitrion sau jurat al unor show-uri precum „Vrei să fii miliardar?”, „Big Brother”, „Copiii spun lucruri trăsnite”, „70’s Show”, „Megastar”, „Vrei să fii milionar” etc.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA