News

Agoniseşte pentru cei patru copii ai săi?! Ce avere are Clotilde Armand, actualul primar al sectorului 1 din Bucureşti

Agoniseşte pentru cei patru copii ai săi?! Ce avere are Clotilde Armand, actualul primar al sectorului 1 din Bucureşti camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dincolo de viaţa de politician, Clotilde Armand este soţie şi mamă. Se gândeşte la viitorul familiei, la viitorul copiilor, aşa că a pus mai mulţi bani deoparte. Actualul primar al sectorului 1 a făcut publică declaraţia de avere. 

Clotilde Armand, în vârstă de 47 de ani, s-a născut în Franţa şi de profesie este inginer. Aceasta s-a stabilit în România în anul 1999, după ce s-a căsătorit cu un român, Sergiu Moroianu, pe care l-a cunoscut când studiau amândoi la Institutul de Tehnologie Massachusetts. Din 2015, ea are şi cetăţenie română. Acum este primarul sectorului 1 din Bucureşti şi mama a patru copii, un băiat şi trei fetiţe.

Înainte de a candida, aceasta a făcut publică declaraţia sa de avere. Se pare că deţine mai multe proprietăţi, dar şi sume semnificative de bani în mai multe conturi. Clotilde Armand şi soţul acesteia Sergiu, Moroianu, au împreună 12 terenuri în România, două case de locuit (242 de metri pătraţi şi 300 de metri pătraţi) şi două apartamente în Bucureşti, precum şi două autoturisme.

Tot în declaraţia sa de avere, Clotilde Armand a dezvăluit că are în conturi curente 140.000 de lei şi aproape 250.000 de euro. Mai mult, depozitele bancare ale acesteia sunt în valoare de peste 180.000 de euro şi are aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private.

Despre sumele de bani pe care le deţine au fost făcute în continuare dezvăluiri. Actualul primar al sectorului 1 din Bucureşti  deţine titluri de stat în custodia BCR de 75.000 de euro. De asemenea, Clotilde Armand, ca europarlamentar, a primit 68.000 de euro anul trecut, însă a încasat ca PFA şi peste aproximativ 430.000 de lei, adică în jur de 90.000 de euro.

Drama trăită de Clotilde Armand. A pierdut doi copii la vârste fragede: "Mult timp am negat realitatea"

Este foarte activă în politică, a devenit primarul sectorului 1 din Bucureşti, dar mai puţini ştiu viaţa lui Clotilde Armand, dincolo de activitatea profesională. A trecut printr-o dramă şi foarte rar vorbeşte despre experienţa neplăcută. Clotilde Armand este om politic, manager, activist civic, dar, înainte de toate este mamă. A născut de şase ori natural:  "Am născut prima dată în America, apoi în România, în anul 2000, în Giuleşti, la stat, apoi în Germania, apoi în Franţa, şi apoi de două ori în România. De şase ori am născut natural, primele trei fără epidurală, asta a fost foarte dificil, apoi a fost foarte frumos.", a declarat aceasta într-un interviu în 2017.

ost bătută de Alex Ce s-a ferit aceasta să povestească este drama prin care a trecut. Clotilde Armand este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu şi au avut împreună şase copii. Viaţa lor a fost presărată cu multe întâmplări extrem de dificile, celor doi murindu-le doi copii la vârste foarte fragede. Clotilde Armand a dezvlăuit în cartea „Am ales România. Povestea mea', despre cele două fetiţe: Ondine şi Clara.

Foto: Facebook

Modifică Setările