News

Aguilera îşi anulează turneul din SUA

Aguilera îşi anulează turneul din SUA

Tocmai când fanii aşteptau cu sufletul la gură reîntâlnirea cu cântăreaţa, aceasta anulează în ultimul momentul turneul american şi lasă loc diverselor speculaţii. Pregătire riguroasă

Revenirea spectaculoasă a Christinei Aguilera, de după naştere, lasă de dorit. S-a chinuit biata femeie să piardă kilogramele în plus acumulate în urma sarcinii, a pregătit conştiincioasă videoclipul noului single „Not Myself Tonight” de pe albumul „Biotic” şi a promovat intens un stil mai îndrăzneţ ca niciodată. Şi cu toată această pregătire bine pusă la punct, exact când admiratorii cântăreţei aşteptau nerăbători reîntâlnirea cu idolul lor, Aguilera bate în retragere şi anulează turneul din vara aceasta din SUA.

Semne de slăbiciune

Motivul pentru care a luat această decizie surprinzătoare nu este foarte clar. Gurile rele spun că biletele nu s-au vândut atât de bine precum s-a sperat, pe când reprezentanţii Christinei ţin să infirme zvonurile unei decăderi a cântăreţei şi declară, cu jumătate de gură însă, că turneul este doar puţin amânat şi în niciun caz anulat. Anul viitor, continuă ei, ne vom bucura din plin de concertele extraordinare ale artistei. Şi, nici vorbă, Aguilera nu este nici pe departe în cădere liberă, nu face niciun pas înapoi, ci şi-a suflecat frumuşel mânecile pentru a continua treaba. Adică îşi promovează şi mai mult noul album şi face reclamă filmului Burlesque, în care va apărea şi care va avea premiera în noiembrie. Debutul ei în cinematografie necesită ceva mai multă atenţie din partea ei şi a armatei de angajaţi care o pregăteşte pentru acest eveniment.

Răspunsul oficial

Un comunicat al organizatorilor turneului vine să susţină cele menţionate mai sus: „Cântăreaţa a simţit nevoia de a acorda mai mult timp repetiţiilor pentru spectacol, deoarece a avut prea puţin timp la dispoziţie pentru asta: mai puţin de o lună de zile a existat între lansarea albumului şi începerea turneului.” Dacă Aguilera are emoţii acum, nu ştiu cum se va simţi la primul concert, când toată atenţia va fi asupra ei, pentru a i se vâna orice slăbiciune?! Sau, cine ştie?!, o fi şi asta o strategie de marketing pentru a stârni şi mai mult curiozitatea tuturor!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările