Royals

Ai fi zis că se pricepe la prăjituri? Uite-o pe Principesa Maria la bucătărie FOTO

Ai fi zis că se pricepe la prăjituri? Uite-o pe Principesa Maria la bucătărie FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Este una dintre cele mai versatile personalităţi şi acceptă cu bucurie orice provocare.

Mai rar s-o vezi în astfel de ipostaze, deşi ne-a mai surprins şi în alte ocazii!

Alteţa Sa Regală Principesa Maria a vizitat, la Ploieşti, brutăria Şcolii de Meserii a Organizaţiei Umanitare Concordia, unde se derulează programe educaţionale tematice.

În cadrul vizitei, Alteţa Sa Regală a fost bucuroasă să ia parte în mod direct la activităţile pe care le elevii le desfăşoară la cursul practic de brutărie.

Organizaţia Umanitară Concordia se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Maria şi are ca misiune susţinerea şi (re)integrarea socială, familială, şcolară şi profesională a copiilor, tinerilor şi familiilor aflate în dificultate, spre o viaţă independentă şi autonomă. Proiectele organizaţiei umanitare se derulează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova, şi se adresează unui număr de peste două mii de persoane anual.

Iat-o pe Principesa Maria cât de bine se descurcă în bucătărie, la prepararea pâinii şi a diverselor produse de patiserie.

Foto: Cristian Sbârcea, Cristian Niculescu

Modifică Setările