Gossip

Ai impresia să vezi dublu? Cupluri care se îmbracă la indigo

Ai impresia să vezi dublu? Cupluri care se îmbracă la indigo camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Se potrivesc şi se înţeleg atât de bine, încât până şi hainele lor sunt asemănătoare, dacă nu chiar identice. Iată perechile VIP care se asortează din cap până-n picioare!

Apariţia lor în spaţiul public are un impact cu atât mai puternic dacă mesajul pe care în transmit vedetele prin vestimentaţia lor este acelaşi atât pentru ea, cât şi pentru el. Şi nu numai mesajul e acelaşi sau stilul se aseamănă, ci şi culorile coincid sau accesoriile sunt din acelaşi set.

Cupluri precum Kim Kardashian şi Kanye West, Jessica Biel şi Justin Timberlake, Ashton Kutcher şi Mila Kunis, Victoria şi David Beckham şi, mai nou, Gwyneth Paltrow şi soţul ei Brad Falchuk ştiu foarte bine cum să se prezinte pe covorul roşu împreună sau aiurea, pe străzile din America. Paparazzi le urmăresc fiecare mişcare şi surprind aproape toate apariţiile lor publice, astfel încât vedete de asemenea calibru sunt conştiente cât de mult contează impactul vizual pe care îl fac când apar în presă.

Astfel, nu de puţine ori aceste perechi au decis să-şi asorteze gusturile vestimentare şi să iasă din casă în ţinute la fel sau aproape identice. Le stă bine ca nişte siamezi sau ar fi de preferat să nu mai caute să arate atât de asemănător?

Pentru a vedea cum arată cuplurile care se îmbracă la fel, dă click pe galeria foto!

 

Modifică Setările