News

Ai mânca la restaurantul acestei actriţe?

Ai mânca la restaurantul acestei actriţe?

De curând, a iscat valuri în presa tabloidă cu ideile ei referitoare la alimentaţia sănătoasă. Iar acum se pregăteşte să-şi deschidă un local în Londra.

Salate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos. Acestea sunt principalele preparate din meniul restaurantului pe care actriţa Gwyneth Paltrow vrea să-l deschidă la Londra.

Actriţa americană a lansat de curând cea de-a doua carte a ei cu reţete culinare, intitulată "It's All Good", şi doreşte să comercializeze reţetele ei preferate de preparate culinare sănătoase în propriul ei restaurant.


„Aş dori să inaugurez un restaurant californian la Londra, care să vândă salate sănătoase din cartea mea de bucate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos“, a declarat actriţa.

Într-un interviu, Gwyneth Paltrow spune că multe dintre reţetele ei de preparate sănătoase au fost create de soţul ei, Chris Martin, în perioada în care acesta încerca să se hrănească sănătos, înainte de cel mai recent turneu susţinut de trupa sa, Coldplay.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Gwyneth Paltrow: „Brad Pitt a fost prea bun pentru mine“

Actriţa a făcut dezvăluiri uimitoare despre relaţiile pe care le-a avut cu Brad Pitt şi Ben Affleck, pe care i-a întâlnit pe platourile de filmare. Cu unul s-a logodit, cu celălalt a avut o relaţie complicată.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, în „căsătorie de probă“

News

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, în „căsătorie de probă“

În loc de divorţ, actriţa şi solistul trupei Coldplay au decis să-şi mai acorde o şansă, de dragul copiilor. Aşa că, timp de un an, cei doi vor rămâne împreună şi vor încerca să vadă dacă-şi pot salva familia.

Gwyneth Paltrow divorţează

News

Gwyneth Paltrow divorţează

Încă un cuplu hollywoodian îngroaşă rândurile divorţaţilor din Cetatea Filmului. Actriţa a anunţat că se desparte de soţul ei, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, după zece ani de căsnicie.

Katie Holmes va avea propriul show culinar

News

Katie Holmes va avea propriul show culinar

N-ai fi zis că fosta soţie a lui Tom Cruise e preocupată de gastronomie. Cu toate acestea, o vom putea vedea la cratiţă în cadrul unei emisiuni culinare în care va învăţa să gătească diferite reţete.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Gossip

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin: cu căsnicia la dietă!

Obsesia lui Gwyn pentru o viaţă sănătoasă, pe care a impus-o şi copiilor săi, pare să dăuneze grav mariajului ei cu solistul trupei Cold Play. Cel puţin asta dovedeşte cel mai recent incident din familia lor...

Cum arată mama lui Wilmark?

News

Cum arată mama lui Wilmark?

Ieri a fost o zi specială pentru vedeta show-ului “Dansez pentru tine”, care şi-a sărbătorit mama de Ziua Mamelor, zi celebrată în Columbia în a doua duminică din luna mai.