What`s hot?

Ai pielea sensibilă? Protejează-te eficient!

Ai pielea sensibilă? Protejează-te eficient!

Soarele, vantul, gerul, praful, fumul de tigara, stresul sunt inevitabile, asadar problema pielii sensibile este din ce in ce mai des intalnita. Mai mult, folosirea unor cosmetice nepotrivite duc la iritatia, uscarea si inasprirea pielii.

Pielea sensibila este mai subtire, deschisa la culoare sau cu fragilitate capilară, ceea ce îi conferă o culoare roz-pal si o face să reactioneze la stimulii externi prin apariţia edemelor, uscăciune, asprime şi descuamare.Pot apărea şi simptome subiective precum senzaţia de înţepare, de piele care ţine, precum şi usturime sau prurit de lungă durată. Folosirea cosmeticelor speciale pentru piele sensibila este primul lucru ce trebuie facut pentru combaterea acestor efecte.

Gama Pharmaceris A include produse testate dermatologic ce asigura ingrijirea pielii sensibile, cu tendinta spre alergii. Produsele nu conţin substante parfumate ori coloranti, iar eficacitatea lor a fost testată pe un grup de subiecţi cu predispoziţie spre alergii. Recomandam folosirea produselor Pharmaceris A din aceiasi gama, deoarce asigura ingrijirea complexa si se completeaza reciproc.

Pentru anotimpul rece, Pharmaceris A iti face o oferta limitata pentru a-ti proteja pielea sensibila: la orice produs din gama comparat primesti cadou o crema de maini Lipo-Protect.

Promotiile sunt disponibile in farmaciile Dona si Sensiblu.

Modifică Setările