News

Ai putea crede că el a devenit cea mai controversată ispită de la "Insula iubirii"?

Ai putea crede că el a devenit cea mai controversată ispită de la "Insula iubirii"? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Provocarea #10yearschallenge scoate la iveală fotografii neaşteptate. Una dintre ele este aceasta, care nu te-ar duce deloc cu gândul la bărbatul de azi, care a stârnit atâtea pasiuni.

Cum, încă nu l-aţi recunoscut? Este chiar Ionuţ Gojman, cel de acum 10 ani, care cu siguranţă nu se gândea că va ajunge, un deceniu mai târziu, să fie atât de disputat de fete, cu atât mai puţin într-un reality show precum "Insula Iubirii". Şi, după cum bine se vede, nici nu era atât de interesat de look-ul său, aşa cum este astăzi.

Fostul concurent de la "Insula Iubirii" şi actulmente ispită pentru alte concurente care doresc să-şi testeze relaţiile s-a raliat şi el acestui curent la modă pe Instagram, scoţând de la naftalină această fotografie deloc flatantă.

"Dacă încă mai cauţi acea persoană care te poate schimba, atunci uită-te în oglindă" este mesajul care însoţeşte colajul său #10yearschallenge, în care nu uită să adauge şi alte etichete elocvente, precum "evoluţie şi "procesul transformării", pentru a sublinia cât de mult s-a schimbat de la acel moment.

Modifică Setările