Lifestyle

Ai văzut ce dressing are Vica Blochina? Iulia Albu a dat iama în el! VIDEO

Ai văzut ce dressing are Vica Blochina? Iulia Albu a dat iama în el! VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Poliţia modei a bătut şi la uşa celebrei blonde, care are un dressing prea mic pentru câte haine are. Iată ce ţinute au supravieţuit "pressing-ului" Iuliei Albu.

Vica Blochina a fost următoarea "victimă" a Iuliei Albu, care semnează rubrica "Pressing la dressing", din cadrul emisiunii "La Măruţă".

"Eu nu am dressing. Mi-aş fi dorit să am un dressing frumos în care să te primesc. Dar recunosc şi că nu-mi place să deschid şifonierul şi să arăt ce haine am. Aşa că am scos câteva piese care mie-mi plac foarte mult", s-a scuzat Vica Blochina atunci când Iulia Albu a sosit "în inspecţie".

Şi, pentru că între outfiturile ei preferate şi hainele de blană, a vrut să ştie de la început de ce nu-i plac blănurile Iuliei Albu. "Eu nu pot blănuri şi nu recomand să se poarte, pentru că animalele care sunt jupuite de obicei sunt jupuite într-un mod inuman." Totuşi, chiar şi ea poartă încălţăminte din piele, numai că "e piele de vită care imită pielea de crocodil", se apără Iulia. "Deci vita nu animal?", se întreabă Vica, care crede că "ai bani să cumperi blană sau nu ai, asta e chestia. Vrăjeala asta că bijuteriile sunt la bancă, blănurile nu sunt pentru iubitoarele de animale, eu nu cumpăr vrăjeala asta."

"Eu consider că în garderoba fiecărei femei trebuie să fie un palton negru elegant", crede Vica.

În ceea ce priveşte pantofii, blonda recunoaşte că are şi "cea mai incomodă încălţăminte, nişte piese pe care orice femeie le are ca să-i pună în vitrină".

Iată şi ce alte piese vestimentare preferate are Vica Blochina în garderoba sa.

Modifică Setările