News

Aimee Iacobescu a fost căsătorită în secret: "Am iubit o singură dată cu adevărat!"

Aimee Iacobescu a fost căsătorită în secret: "Am iubit o singură dată cu adevărat!"

Extrem de discretă cu viaţa sa privată, actriţa Aimee Iaconescu a avut un mariaj ascuns, potrivit mamei sale

Se ştiu puţine lucruri despre viaţa intimă a actriţei care a trecut în nefiinţă la 71 de ani şi asta fiindcă ea şi-a dorit discreţie maximă asupra acestui capitol al existenţei sale. Şi totuşi, au existat unele ocazii care i-au pus într-un mod cât se poate de straniu viaţa privată în lumina reflectoarelor. Invitată în iulie 2014 la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu de la Antena Stars, iată ce a răspuns Aimee atunci când gazda a întrebat-o de ce nu s-a căsătorit niciodată: “Nu m-am gândit niciodată la cununii legate, dezlegate. Nu m-am căsătorit pentru că aşa a fost să fie. Eu am iubit o singură dată cu adevărat un băiat şi n-a fost să fie, pentru că el a plecat în America. Aveam 26 de ani. Eu nu eram conştientă că eram adulată, nu eram conştientă de calităţile mele fizice. Eram conştientă de profesia mea. Mă gândeam cum spun replica pe scenă, ce rol joc… Nu am trăit nicio poveste de dragoste cu niciun actor. Toţi, pentru mine, erau colegi”.

Surprinzător în acea emisiune a fost, însă, faptul că mama actriţei a intrat în direct pentru... a o contrazice, susţinând că, de fapt, fiica ei ar fi fost căsătorită o dată, dar că a fost alegerea ei să nu divulge mai multe lucruri marelui public. “Arată bine în rochie de mireasă. Am văzut-o mireasă când a fost cazul. A fost măritată, dar nu-i place să-şi spună viaţa”, a afirmat mama actriţei.
“Eu nu am fost măritată cu adevărat niciodată. N-am iubit decât un singur băiat… N-am fost niciodată mireasă”, a intervenit Aimee Iacobescu. “Nu am voie să-i povestesc viaţa, dacă nu şi-o povesteşte ea…”, a punctat atunci mama actriţei, simţind atunci că este momentul să se oprească din dezvăluiri.

Care este adevărul? Despre marei ei iubire, actriţa a scăpat o serie de confesiuni preţioase pentru revista Tango, în martie 2010, când a povestit despre cum s-a îndrăgostit de un medic, în anii studenţiei - un medic pe care l-a cunoscut la o petrecere. Iubirea lor s-a destrămat după doi ani într-un mod extrem de dureros pentru ea, fiindcă el a plecat în America.

„N-am fost în stare să mă desprind. A plecat şi nu l-am mai văzut niciodată... Pentru mine, cuvântul iubire este defectiv de plural. Asa cum te naşti şi nu mori decât o dată, nu poţi iubi decât o dată. Nu sunt o femeie singură, ci singuratică. Mi-era teamă să nu sufăr. Mă întâlneam de două-trei ori, după care pretextăm că am repetitii sau spectacole.“

„Când eşti artist nu poţi să te gândeşti că ai cumpărături de făcut sau că ai un bărbat acasă. Am sacrificat viaţa personală pentru scenă. Rolurile veneau unul după altul, o familie ar fi însemnat să renunţ la turnee sau la filmări. Copil? N-a fost să fie. Un prieten medic, foarte bun, mi-a spus că naşti un copil sănătos pînă la 25 de ani. După aceea, rişti foarte mult. Oricum mi s-a părut ridicol să fac unul la 35-40 de ani. Şi apoi, n-am întâlnit pe nimeni care să merite să fac un copil cu el. Pe atunci nici nu se punea problema să faci un copil necăsătorită. Părinţii, societatea n-ar fi acceptat una ca asta.“

„Sînt foarte orgolioasă. De multe ori am simţit că sunt dorită pentru statutul meu şi am preferat să renunţ. Cum spunea unchiul meu, dacă o nuntă începe cu scandal, de ce să te mai aşezi la masă? Aveam în familie un model extraordinar: tatăl meu. Pe toţi îi comparam cu el: când intram în casă, se ridica în picioare că să mă salute, şi, deşi intra a doua zi la 6 dimineaţa la serviciu, mă conducea în miez de noapte la trenul care mă ducea la filmări sau în turnee. Cam greu de găsit un bărbat care să facă astfel de sacrificii“, a povestit Aimee Iacobescu pentru Tango.

Modifică Setările