Vedete

Aishwarya Rai Bachchan, senzaţie la Paris. Cât este de frumoasă! Imagini inedite de la Săptămâna Modei

Aishwarya Rai Bachchan, senzaţie la Paris. Cât este de frumoasă! Imagini inedite de la Săptămâna Modei camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Aishwarya Rai Bachchan a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris. Actriţa este foarte frumoasă şi a realizat o sesiune de fotografii inedite în romantica şi superba capitală a Franţei.

Scena a fost amplasată chiar în faţa Turnului Eiffel, simbol al oraşului, kilometrul 0 al tuturor întâlnirilor din Paris.

Evenimentul mult aşteptat s-a desfăşurat între 27 septembrie şi 3 octombrie. Fashion Week a debutat luni la Paris în faţa unui public purtând măşti de protecţie şi având asupra sa certificate sanitare, majoritatea marilor case de modă revenind la defilări după o perioadă de prezentări online din cauza pandemiei de COVID-19.

Dintre cele 97 de case de modă înregistrate în calendarul oficial al acestei ediţii a Fashion Week, o treime au optat pentru defilări în format fizic.

Dior, Chanel, Hermes, Louis Vuitton sau Balenciaga - toate marile nume ale modei au readus defilările în format fizic.

Aishwarya Rai Bachchan s-a remarcat la importantul eveniment, căci a defilat într-o remarcabilă ţinută albă pentru Lóreal Paris.

Actriţa de origine indiană a fost absolut spectaculoasă în această săptămână dedicată modei. Fosta Miss World are în prezent 47 de ani şi este o reprezentantă importantă a cunoscutului brand francez de cosmetice.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările