News

A ajuns la sfârşit! Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" se va încheia

Veşti proaste pentru fanii serialului "Doi bărbaţi şi jumătate". Sitcomul se va încheia odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului, au anunţat reprezentanţii postului CBS.

Nina Tassler, preşedintele CBS, a făcut această dezvăluire miercuri, odată cu anunţarea grilei de toamnă-iarnă a postului CBS, şi a spus că Chuck Lorre, creatorul show-ului "Doi bărbaţi şi jumătate", a creat un eveniment lung cât un sezon pentru ultimul episod, care va încheia serialul.

"E foarte entuziasmat de acest proiect. Are câteva idei minunate şi câteva surprize foarte mari", a adăugat Nina Tassler.

Serialul "Two and a Half Men" a debutat în 2003 şi i-a avut iniţial în distribuţie pe Charlie Sheen, Jon Cryer şi copilul-vedetă Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat după o dispută cu Chuck Lorre în 2011, iar Angus T. Jones a renunţat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este "lipsit de Dumnezeu", cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească showul.

Jon Cryer a decis să rămână în distribuţia serialului şi apare în actualul sezon al producţiei TV, alături de Ashton Kutcher şi Amber Tamblyn.

Al 12-lea sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane începând din toamna acestui an.

Modifică Setările