Multimedia

Akcent forţează vara cu ritmuri de Miami

Akcent forţează vara cu ritmuri de Miami

După colaborările de succes lansate în ultima perioadă, cu Lora pentru piesă “Lasă-mă aşa”, care a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube, dar şi cea cu Ackym şi Sandra N pentru single-ul “Să mă săruţi”, hit-ul românesc al verii 2017 în cluburile de la mare, Akcent lansează o colaborare internaţională, cu aromă de Miami.

Piesa “HeadShot” este realizată în studioul Akcent Music în colaborare cu Pack The Arcade, Kief Brown şi Mr. Vik.

Pack The Arcade este un cunoscut rapper american cu o lungă istorie în cluburile din Miami. Kief Brown este unul dintre cei mai promiţători producători şi muzicieni americani, cu trei nominalizări la premiile Grammy în portofoliu şi piese produse în diverse genuri muzicale. Aromă caliente latino, cu beat de reggeton al piesei, este dată de intervenţia lui Mr.Vik, muzicianul român pasionat de antropologie care şi-a petrecut câţiva ani în Ecuador şi Brazilia.

Videoclipul piesei “HeadShot”, realizat în Miami de către echipa NGM, surprinde exotismul şi culorile efervescente ale oraşului.

“HeadShot este o piesă de vară. Am fost de mai multe ori în studiourile din Miami, iar chimia muzicală pe care o am cu producătorii de acolo s-a materializat în piesa “HeadShot”, care e un mix de uşoare influenţe orientale şi reggeton, adică ingredintele care să te facă să dansezi şi să vrei să o asculţi pe repeat. Videoclipul este în ton cu piesa: avem fete sexy şi exotice, maşini frumoase şi peisaje colorate. Sper să vă placă!!”, a spus Adrian Sînă.

Modifică Setările