Muzica

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Celebrul cântăreţ italian a concertat în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee, care a avut loc în Austria şi la care a participat şi Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014.

Peste 10.000 de persoane au asistat, în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee (Noaptea Stelelor), care a avut loc în Wörthersee, Austria, şi unde au concertat, printre alţii, Helene Fischer, The Common Linnets, Petra Frey, Peter Kraus, Roland Kaiser, Jan Smit, Marco Angelini, Herzdame, Tagträumer.

De la eveniment a lipsit însă Romina Power, cea care va cânta împreună cu Al Bano la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie, la 15 ani de la divorţ şi la aproape două decenii de când cei doi au renunţat la a mai împărţi scena, informează organizatorii evenimentului din Capitală, Project Events.

După show-ul din Austria, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita şi a publicat pozele pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook, unde a primit o mulţime de aprecieri şi comentarii.

Fanii s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără Romina Power.

„O vrem pe Romina lângă Al Bano!“, au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina străluceşte!“, au mai spus admiratorii.

„Ci Sarà“, „Libertà“, „Dialogo“, „Acqua di mare“, „Sharazan“ şi hitul „Felicità“ vor fi interpretate de celebrul duo Al Bano şi Romina Power, pe 5 noiembrie, la Bucureşti. Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power“.

Foto: Project Events

Comentarii

Articole asemănătoare

AUDIO Tudor Turcu participă la Eurovision cu o piesă plagiată?

Muzica

AUDIO Tudor Turcu participă la Eurovision cu o piesă plagiată?

Scandal la Eurovision România, cu câteva zile înainte de selecţia naţională. Câştigătorul celui de-al doilea sezon al concursului muzical „X-Factor“ e acuzat că a participat la preselecţie cu o piesă copiată după cea a trupei ruseşti t.A.T.u.

Muzica

AUDIO Nicola, primul single din ultimii 6 ani

După o pauză considerabilă pe piaţa românească, cântăreaţa revine cu forţe proaspete cu o nouă piesă emoţionantă, compusă de un compozitor britanic, cu care spera să se facă remarcată la Eurovision.

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Interviu

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Are publicul scandinav de partea lui şi propria galerie de norvegieni acasă, aşa că finala Eurovision de la Copenhaga e doar un nou spectacol „în familie“.

Paula Seling – „Nu plănuiam o întoarcere la Eurovision“

Interviu

Paula Seling – „Nu plănuiam o întoarcere la Eurovision“

Faceţi jocurile! Ruleta celui mai mare concurs de muzică european se-nvârte din nou, iar pariurile noastre merg spre o reţetă deja cunoscută.

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

Muzica

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

De când a plecat în Statele Unite, artista n-a mai avut la del de multe concerte şi reprezentaţii ca în trecut. Dar acum vrea să strângă mai mulţi artişti români pe o scenă din Hollywood.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa Alexandrei Stan

Cântăreţul care a reuşit să se plaseze pe locul al patrulea la finala Eurovision din 2006 o desfiinţează pe artista care a reuşit să se facă cunoscută peste hotare cu piesa “Mr. Saxobeat”.

Al Bano se recăsătoreşte

News

Al Bano se recăsătoreşte

Din păcate pentru fanii lui, nu cu vechea lui parteneră de scenă şi de viaţă, Romina Power, alături de care a trăit trei decenii. Ci cu o blondă voluptuoasă, vedetă de televiziune, care i-a dăruit doi copii.