Muzica

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Celebrul cântăreţ italian a concertat în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee, care a avut loc în Austria şi la care a participat şi Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014.

Peste 10.000 de persoane au asistat, în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee (Noaptea Stelelor), care a avut loc în Wörthersee, Austria, şi unde au concertat, printre alţii, Helene Fischer, The Common Linnets, Petra Frey, Peter Kraus, Roland Kaiser, Jan Smit, Marco Angelini, Herzdame, Tagträumer.

De la eveniment a lipsit însă Romina Power, cea care va cânta împreună cu Al Bano la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 noiembrie, la 15 ani de la divorţ şi la aproape două decenii de când cei doi au renunţat la a mai împărţi scena, informează organizatorii evenimentului din Capitală, Project Events.

După show-ul din Austria, Al Bano s-a fotografiat cu Conchita şi a publicat pozele pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook, unde a primit o mulţime de aprecieri şi comentarii.

Fanii s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că Al Bano a apărut pe scenă fără Romina Power.

„O vrem pe Romina lângă Al Bano!“, au spus fanii artistului pe pagina sa de Facebook. „Al Bano e grozav, dar lângă Romina străluceşte!“, au mai spus admiratorii.

„Ci Sarà“, „Libertà“, „Dialogo“, „Acqua di mare“, „Sharazan“ şi hitul „Felicità“ vor fi interpretate de celebrul duo Al Bano şi Romina Power, pe 5 noiembrie, la Bucureşti. Show-ul se va numi „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power“.

Foto: Project Events

Modifică Setările