News

Al Bano Carrisi, împărţit de două femei, Romina Power şi Loredana Lecciso. Povestea unui trio amoros cu greutate

Al Bano Carrisi, împărţit de două femei, Romina Power şi Loredana Lecciso. Povestea unui trio amoros cu greutate camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Al Bano Carrisi şi Romina Power au trăit o mare poveste de iubire. Cei doi nu mai sunt împreună astăzi, dar îşi continuă traseul muzical. Cu toate acestea, fanii lor nu au încetat să viseze şi au sperat întotdeauna că cei doi artişti vor ajunge să sfârşească împreună. Ba mai mult, atât Al Bano, cât şi Romina continuă să alimenteze, într-un fel, legenda.

Nu există niciun interviu în care să nu dea de înţeles că între ei mai există sentimente şi că nu ar fi exclus să facă din nou parte din acelaşi film amoros, „A fost o mare dragoste”, „Niciodată să nu spui niciodată”. Fără îndoială, unele declaraţii au fost „manipulate” şi de jurnalişti, care îşi doresc să continuie mitul. Dar cum stau lucrurile cu adevărat? În ce relaţie sunt astăzi Romina şi Albano? Este adevărat că Loredana Lecciso, actuala parteneră a artistului, este într-o continuă competiţie cu Romina?

 

Certurile şi neînţelegerile din trecut sunt doar o amintire îndepărtată pentru Albano Carrisi şi Loredana Lecciso. La douăzeci de ani de la prima întâlnire, care a avut loc în faţa unei şcoli, cei doi sunt mai uniţi ca niciodată.

Astăzi, Carrisi este din nou fericit cu Loredana. Mariajul lor a cunoscut multe urcuşuri şi coborâşuri, dar, de câteva luni, cei doi au depăşit toate problemele. Lecciso este oficial cu Albano. Dovadă stă mărturia intimă pe care a făcut-o, pe Instagram, pentru bărbatul ei. Pe 20 mai, cântăreţul a împlinit 78 de ani, iar Loredana i-a dedicat o postare romantică şi pasională, imortalizându-se îmbrăţişată în lenjerie. Totuşi, Loredana a explicat că nu i-a dat niciun cadou lui Albano, deoarece nu este obiceiul lor.

Nici pentru  Romina acest eveniment nu a trecut neobservat. Cu câteva ore mai devreme, artista a ţinut să îi amintească fostului ei soţ, cu câteva fotografii alb-negru, despre iubirea care a fost. „Urări nesfârşite Al Bano! Anii trec, dar cine îi numără? “, a scris Power pe reţeaua de socializare. În prima imagine, fostul ei soţ apare în faţa unui tort, iar în a doua Romina şi Carrisi sunt tineri, fericiţi şi fără griji.

Acesta este motivul pentru care se vorbeşte despre  o „luptă” între Lecciso şi Romina. Ba mai mult, se spune că niciuna nu o priveşte cu ochi buni pe cealaltă. Chiar Al Bano a dat de înţeles că există o animozitate între ele,  cu câteva zile înainte de ziua sa de naştere, când a acordat un interviu revistei Oggi şi a ţinut să precizeze că îşi doreşte un singur cadou: „Pace între Romina şi Loredana”.

Se pare că atunci când se întâlnesc în privat cele două femei se evită reciproc, dar fac asta pentru a nu se confrunta. Pe scurt, situaţia este tensionată.

Al Bano s-a căsătorit cu Romina pe 26 iulie 1970 Din mariajul lor s-au născut patru copii: Ylenia (care a venit pe lume în 1970, iar 1993 a fost dată dispărută) , Yari Marco (1973) , Cristèl (1985) şi Romina Jolanda (1987) . În februarie 1999, după, după 29 de ani de mariaj, Carrisi şi Power s-au separat legal.

Starul a cunoscut-o apoi, la începutul anilor 2000, pe Loredana Lecciso, cu care s-a mutat în 2001. Jasmine ( 2001 ) şi Albano Jr., cunoscut sub numele de Bido ( 2002 ), s-au născut din povestea lor.

După ce s-a îndăgostit de Al Bano Carrisi, Loredana Lecciso şi-a abandonat cariera în lumea divertismentului.

Acum are o singură nemulţumire. În perioada carantinei, vedeta de 48 de ani a acumulat câteva kilograme. Loredana a petrecut această perioadă în Cellino San Marco, unde artistul deţine o moşine.

„Trebuie să muncesc din greu pentru a scăpa de cele şase kilograme pe care le-am acumulat în ultimul an. Plimbările în pădure nu au fost suficiente".

 

 

Comentarii

Modifică Setările