News

Al Bano se recăsătoreşte

Al Bano se recăsătoreşte

Din păcate pentru fanii lui, nu cu Romina Power, alături de care a trăit trei decenii. Ci cu o blondă voluptuoasă, care i-a dăruit doi copii.

Cântăreţul italian Albano Carrisi (70) le-a dat emoţii fanilor săi, când a anunţat că va cânta din nou pe aceeaşi scenă cu fosta lui soţie, Romina Power, la Moscova. Dar cântăreţul ne asigură că nu e vorba decât despre o reîntâlnire artistică. „Povestea aceea s-a terminat definitiv“, a declarat el pentru publicaţia „Oggi“.

Şi iată cum povestea dintre el şi vedeta de televiziune Loredana Lecciso (41) are un deznodământ fericit, ce se va pecetlui la biserică, odată cu ceremonia religioasă prin care vor deveni, oficial, o familie.

Cei doi sunt împreună din 2001, iar relaţia lor a fost marcată de multe scandaluri şi împăcări, dar, de un an încoace, au hotărât să lase deoparte divergenţele de dragul celor doi copii ai lor, Yasmine (12) şi Albano Jr., alintat Bido (11).

Potrivit publicaţiei „Oggi“, mult aşteptata nuntă va avea loc în toamnă, la Assisi, Fatima ori Santiago de Compostela, după ce Loredana va fi finalizat divorţul de fostul ei soţ, Fabio Cazzato.

„Copiii noştri sunt mari, vreau să fie fericiţi, să aibă o familie normală. E momentul să punem ordine în lucruri şi să terminăm cu zvonurile şi calomniile“, spune Al Bano.

„Da, ne căsătorim. Această propunere este un mod prin care Al Bano îmi demonstrează cât ţine la mine şi la copii“, confirmă şi Loredana Lecciso.

Citeşte şi:


Al Bano şi Romina Power, din nou împreună


FOTO Al Bano - În căutarea fericirii

Foto: Oggi, Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

News

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

În curând, va ajunge pentru a doua oară la altar, de data aceasta alături de Adela Popescu. Uite ce spune gazda show-ului „Insula iubirii“ despre prima lui căsătorie şi de ce nu a durat.

News

Simona Gherghe va avea o vacanţă romantică de Paşte

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct“ are câteva zile liber şi a decis să profite de ele cât mai bine. Mai concret, vedeta a ales să-şi petreacă vacanţa de Paşte în străinătate. Iată unde va pleca.

FOTO Kitty Cepraga, însărcinată în 8 luni

News

FOTO Kitty Cepraga, însărcinată în 8 luni

Românca stabilită de ani buni în Italia a reuşit să ţină departe de ochii presei autohtone faptul că va deveni mămică. Dar, cum evidenţa era prea mare, vedeta a hotărât să-şi anunţe fanii printr-o fotografie-surpriză.

FOTO Ileana Badiu s-a bronzat în Mauritius

News

FOTO Ileana Badiu s-a bronzat în Mauritius

Deşi a suferit un accident la schi, în Italia, pentru care a fost nevoită să poarte o orteză, vedeta nu şi-a schimbat planurile de vacanţă şi mers cu familia pe însoritele plaje din largul coastelor continentului african.

FOTO Silvia Sîrbu, pregătită să se mărite din nou?

Gossip

FOTO Silvia Sîrbu, pregătită să se mărite din nou?

După divorţul de Andrei Ştefănescu de la Alb/Negru, cântăreaţa şi-a găsit fericirea în braţele unui nou bărbat, care pare s-o fi cucerit definitiv. Cel puţin, din indiciile oferite pe contul ei de socializare, Silvia pare gata de măritiş.

Gossip

Sharon Stone, dificilă pe platourile de filmare

Actriţa, care filmează pentru pelicula "Golden Boy", a fost aspru criticată de regizorul italian Pupi Avati, care a spus că pretenţiile actriţei americane "ating limita ridicolului".

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Muzica

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Celebrul cântăreţ italian a concertat în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee, care a avut loc în Austria şi la care a participat şi Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014.

FOTO Loredana, sexy în costum de baie

News

FOTO Loredana, sexy în costum de baie

După o perioadă plină de concerte, Lori şi-a permis să-şi ofere o vacanţă binemeritată în frumoasa Italie, unde a plecat împreună cu fiica sa, Elena. Iat-o, în premieră, în costum de baie, la 44 de ani.

Gossip

Gérard Depardieu îi supără şi pe italieni

Actorul nu se dezice de comportamentul său exploziv şi a fost la un pas de a fi arestat în Italia, după ce a creat un scandal într-un restaurant din centrul istoric al oraşului Lecce.