News

Al Bano şi Loredana Lecciso au luat cina cu Madonna: gestul artistului

Al Bano şi Loredana Lecciso au luat cina cu Madonna: gestul artistului camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Albano Carrisi a cunoscut-o pe Madonna şi a cântat pentru ea. Artistul şi partenera sa de viaţă au întâlnit-o pe Regina muzicii pop în Puglia.

Prezenţa Madonnei în Puglia nu a trecut neobservată. Vedeta pop de origine italiană a ales sudul peninsulei pentru a sărbători împlinirea celor 63 de ani. Cu toate acestea, nu toată lumea ştie că artista a ajuns să-l cunoască pe Albano Carrisi şi pe logodnica sa, Loredana Lecciso. Cuplul a întâlnit-o pe lady Ciccone la un eveniment.

Întâlnirea l-a entuziasmat foarte mult pe Albano. La urma urmei, nu iei în fiecare zi cina cu una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, cea care a făcut fără îndoială istorie în mzica pop. De aceea, nici Carrisi nu s-a lăsat mai prejos. În prezenţa diveii şi a altor invitaţi, el a cântat celebrul său hit, Felicità. Cunoscuta melodie a încântat-o pe vedeta pop, dar şi pe toţi cei prezenţi.

 În această perioadă, Al Bano evaluează propunerile primite. Artistul de 78 de ani este în discuţii cu Milly Carlucci pentru a participa la noua ediţie Dancing with the Stars., Lecciso a decis în urmă cu câţiva ani să părăsească lumea televiziunii pentru a se dedica familiei.

Albano a mărturisit că Madonna este prietenoasă şi că au vorbit mult timp despre Puglia. „Toţi colaboratorii săi, de la coafori la asistenţi personali, sunt de origine italiană. La sfârşitul spectacolului meu, toată lumea a fugit pentru a face o poză cu mine, pentru a cere un autograf”. „Am cântat Felicità, un cântec pe care mi-l cer mereu. Apoi m-a rugat să cânt melodia ei preferată: Caruso, de Lucio Dalla”.

 

Vacanţa Madonnei în Puglia

Madonna a sosit în Puglia împreună cu iubitul ei în vârstă de 26 de ani, dansatorul Ahlamalik Williams, câţiva membri ai familiei şi nişte prieteni. Grupul a pus totul la punct pentru aniversarea divei. Artista a organizat o petrecere exclusivistă într-o staţiune de lux din zona Brindisi.

Madonna şi-a vizitat regiunea preferată. A rătăcit pe jos ca un turist obişnui, apoi s-a urcat într-un tren istoric. Ciccone a postat totul pe Instagram. Între o excursie şi alta, blonda s-a oprit să cânte Bella Ciao cu un grup de muzicieni.

.

 
 
 
 
 


																																																				
														
							

Comentarii

Modifică Setările