News

Al Bano şi Romina Power, din nou bunici. Cum arată fiica lor Cristel, care va fi din nou mamă


Al Bano şi Romina Power, din nou bunici. Cum arată fiica lor Cristel, care va fi din nou mamă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Al Bano şi Romina Power vor fi în curând din nou bunici şi îşi vor întâmpina cel de al treilea nepot.

Anunţul a fost făcut de revista Gente, care a dezvăluit că al treilea copil al artiştilor,  Cristel Carrisi, este din nou însărcinată. Săptămânalul a mai adăugat că bebeluşul se va naşte la începutul toamnei. După Kay, în vârstă de trei ani, şi Cassia, care are aproape doi ani, Cristel va mai avea un bebeluş, rod al iubirii cu soţul ei,  Davor Luksic, de origine croată.

Pe de altă parte, după naşterea Cassiei, Cristel a spus că nu intenţionează să mai aibă copii, dar dorinţa de a avea o familie numeroasă a fost mult mai puternică.

Albano şi Romina au aflat ştirea de Paşte, când Cristel Carrisi şi soţul ei, Davor Luksic, s-au întors în Italia. Cuplul locuieşte în Zagreb, Croaţia, dar s-a reunit cu familia Carrisi în Puglia pentru sărbătorile de Paşte. 

Paralel cu sarcina, Cristel Carrisi urmează studii universitare. După o carieră în lumea divertismentului, tânără de 35 de ani, care este cântăreaţă şi prezentatoare la bază, este pe cale să termine facultatea la Harvard , una dintre cele mai prestigioase universităţi americane din lume.

Pentru copilul care se va naşte, Cristel ar purea alege tot un nume cu o semnificaţie specială. Fiul cel mare al lui Cristel a moştenit numele bunicului său, vedeta de la Hollywood Tyrone Power, în timp ce pentru al doilea copil a ales numele surorii sale mai mari Ylenia. Pentru cel de-al treilea copil, Cristel ar putea alege numele Taryn, aşa se numea sora mai mică a Rominei, care a murit de curând din caza leucemiei.

Căsătoria dintre fiica lui Albano şi Luksic a avut loc în 2016. După aceea, prezentatoarea a plecat să locuiască în Croaţia, unde soţul ei este antreprenor.

De origine chilo-croată, soţul lui Cristel este al doilea cel mai bogat antreprenor din Croaţia. Familia sa, printre cele mai bogate şi mai vechi din America de Sud, se mândreşte cu active de 16 miliarde de euro, iar Luksic administrează afacerile grupului, care includ staţiuni de lux şi hoteluri.

Întâlnirea dintre Davor şi Cristel a avut loc în 2012 la New York. Nunta a fost sărbătorită în 2016 în Salento. Marea absentă a fost Loredana Lecciso, care nu a avut niciodată o relaţie bună cu Cristel.

Din mariajul lui Al Bano cu Romina, care s-au căsătorit la 26 iulie 1970, s-au născut patru copii: Ylenia ( 1970-1993 - moarte presupusă ), Yari Marco (1973), Cristel ( 1985) şi Romina Jr. Jolanda (1987) . Fiica cea mare Ylenia a dispărut la 1 ianuarie 1994. Cazul este şi astăzi învăluit în mister. Unii cred că Ylenia poate fi în viaţă, alţii că este moartă. Romina nu a încetat însă niciodată să spere.

După ce a încheiat relaţia cu Romina, cu care continuă să cânte şi astăzi, Al Bano a cunoscut-o pe Loredana Lecciso, cu care a început să locuiască în 2001 şi cu care a avut alţi doi copii, Jasmine ( 2001 ) şi Albano Jr., cunoscut sub numele de Bido ( 2002 ). În prezent, Loredana şi Carrisi locuiesc în Puglia.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările