News

Al cărei vedete e decolteul provocator?

de admin

Există o oarecare motivaţie plauzibilă pentru ca o artistă de talie internaţională să.şi pozeze sânii indecent de aproape, aceea de-a oferi poza drept cadou iubitului său. Însă în niciun caz n-ar fi trebuit postată şi pe Twitter, spre deliciul fanilor de sex masculin. Despre cine vorbim?

Despre Mariah Carey, care s-a gândit să-l surprindă plăcut pe soţul ei, Nick Cannon, care împlineşte astăzi 33 de ani. I-a surprins şi pe toţi cei din social media, însă. Mesajul: „La mulţi ani soţiorului meu Nick Cannon…«baby, te aştept numai pe tine», haaa! Pup!“
Cu pletele peste faţă şi cu cămaşa desfăcută, lăsând la vedere doar un sutien decoltat din dantelă, ştim şi noi cum îl aşteaptă „inocenta“ cântăreaţă pe Nick acasă… cu cadoul desfăcut!

Foto: Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Cele mai HOT selfie-uri din 2016

News

Cele mai HOT selfie-uri din 2016

Mariah Carey, înainte şi după retuşare foto!

News

Mariah Carey, înainte şi după retuşare foto!

De când şi-a pierdut silueta de-altădată, graţie naşterii a doi copii, diva R&Bs-a cam obişnuit cu Photoshopul. Prea mult, chiar, de vreme ce pozele reale şi pozele finale – fie cele de promovare, fie pictorialele de revistă – au o diferenţă ca de la cer la pământ.

News

FOTO Mariah Carey: cele mai bune şi mai penibile momente

Diva muzicii anilor 1990-2000 refuză cu stoicism să renunţe la statutul... ei bine, de divă. Odată cu migrarea spre spaţiul online actualizat din oră în oră, e lesne de înţeles de ce e atât e uşor să intrăm în viaţa personală a vedetelor, implicit a ei. Doar că, la 45 de ani, am spune că, în mod subtil, ar trebui mai multă grijă cu postările. Nu de alta, dar poţi să o dai foarte uşor în penibil.