News

Al cui este căţelul roz?

Am văzut vedete posesoare de căţei albi, negri, cu blană mai lungă sau mai scurtă, dar niciodată n-am văzut una care să-şi scoată la plimbare patrupedul roz.

Până acum. Căci mare ne-a fost mirarea s-o vedem pe britanica Emma Watson gătindu-şi în acest fel bichonul în vârstă de un an pentru o ieşire prin Londra. Se pare că Emma a apelat la un tratament de vopsire pentru căţei, în valoare de 90 de lire sterline. Nu vă îngrijoraţi! Vopseaua nu este nicidecum nocivă, având doar ingrediente organice, iar blănosul n-a avut deloc de suferit.

Vezi aici mai multe fotografii

Comentarii

Articole asemănătoare

A arătat tot! Rita Ora, aproape dezbrăcată la o petrecere de după Oscaruri

News

A arătat tot! Rita Ora, aproape dezbrăcată la o petrecere de după Oscaruri

Dacă la gala Premiilor Oscar de noaptea trecută Rita Ora n-a reuşit să impresioneze în rochia ei pompoasă, creaţie Marchesa, la petrecea Vanity Fair de după premiile Oscar n-a mai ţinut cont de nimeni şi nimic şi ne-a arătat tot.

A fost "albită" Lupita pentru coperta unei reviste?

Gossip

A fost "albită" Lupita pentru coperta unei reviste?

Lupita Nyong’o a fost desemnată de editorii revistei People drept cea mai frumoasă femeie din lume. Cu toate acestea, se pare că cei care i-au acordat această mare onoare o plac cu pielea ceva mai deschisă. Cel puţin aşa crede expertul în Photoshop Giles Fabris, citat de RadarOnline.com

News

Îl recunoaşteţi cu această barbă?

Sătul, probabil, de adoraţia puştilor fără minte, sex-simbolul britanicul a hotărât că este timpul pentru o schimbare de look, unul mai potrivit pentru un star care-şi doreşte şi alte roluri decât acelea de vampir sexy.

Ce se întâmplă cu Britney Spears?

News

Ce se întâmplă cu Britney Spears?

Chiar şi cei mai devotaţi fani ai vedetei americane trebuie să recunoască: stilul vestimentar al lui Brit n-a fost niciodată mai lipsit de gust ca acum. Cu foarte mici excepţii, de câte ori a fost fotografiată, Spears a apărut în veşnica

News

Ian Ziering: Adevărul gol-goluţ

Să mai zică cineva că serialul „Beverly Hills 90210“ n-a fost o rampă de lansare pentru „Steve“! Ar mai fi ajuns el altfel în trupa Chippendales? Şi-ar mai fi avut relaxarea financiară pe care ţi-o dă gândul că te vei întoarce

Kim Kardashian, o nouă apariţie de groază

News

Kim Kardashian, o nouă apariţie de groază

Cea mai recentă ţinută de gravidă a lui Kim Kardashian este de-a dreptul înspăimântătoare. Astfel, ziua trecută, starleta a ieşit să-şi cumpere îngheţată de iaurt, iar pentru asta a ales o rochie crem, largă şi c-un decolteu generos.

News

Heidi Klum, crăiasa zăpezii

Nemţoaica ne arată o altă faţă a ei, sau mai bine zis o altă imagine, de prinţesă a iernii, pe coperta revistei italiene Amica.

Chris Brown şi-a tatuat-o pe Rihanna bătută? 

News

Chris Brown şi-a tatuat-o pe Rihanna bătută? 

Cât de ciudat este ca un bărbat care şi-a bătut iubita să-şi tatueze pe piele, la anii distanţă de la nefericitul eveniment, chiar chipul tumefiat