Gossip

Al doilea atac cerebral în cazul lui Sharon Stone?

de admin

Al doilea atac cerebral în cazul lui Sharon Stone?

Deşi actriţa de 56 de ani părea că se simte bine miercuri, la deschiderea unui centru de îngrijirea sănătăţii pentru seniori InnovAge Greater California PACE, în California, se pare că la începutul lunii, a fost spitalizată în Brazilia, după ce a găzduit o gală de binefacere pentru susţinerea cercetărilor privind SIDA, unii speculând un atac cerebral.


Sharon Stone a fost tratată timp de 2 zile la Spitalul Sirian-Libanez şi a dat naştere ideii că sănătatea ei este în pericol. Starul din “Basic Instinct” s-a dus de urgenţă la spital, după evenimentul amFAR din 4 aprilie din Sao Paolo, unde au participat şi Kate Moss ori Naomi Campbell, conform surselor National Enquirer, postul de radio RCN La Radio menţionând surse medicale anonime care ar fi confirmat că a fost vorba de un atac cerebral. În schimb, o publicaţie braziliană dă peste cap teoria, spunând că vedeta s-a recuperat printr-un tratament antibiotic pentru răceală.

Întâmplarea nefericită i-a speriat pe prietenii ei apropiaţi, care se tem că munca ei caritabilă îi pune în pericol sănătatea, susţine acelaşi tabloid National Enquirer. ”Poate că zilele în spital vor fi un semnal de alarmă de care are nevoie Sharon pentru a nu mai încerca să le facă pe toate şi să o ia mai uşor o vreme”, relatează sursele acestuia.

The Casino star co-chaired the fourth annual amFAR Inspiration Gala on April 4 in Sáo Paulo and reportedly was 'rushed to the hospital' after the event that drew stars such as Kate Moss, Naomi Campbell and Mary J. Blige, according to the National Enquirer.

SharonStone a suferit cu adevărat un atac cerebral în 2001, când a fost spitalizată pentru o hemoragie provocată de o arteră. Dar actriţa şi-a revenit la scurt timp şi chiar a apărut într-o reclamă, în 2003, care promova conştientizarea simptomelor atacului cerebral.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Starul Captain America, îndrăgostit! Cu cine se iubeşte Chris Evans în secret?

Gossip

Starul Captain America, îndrăgostit! Cu cine se iubeşte Chris Evans în secret?

Actorul de 33 de ani care-l interpretează pe supereroul Captain America în filmele „Avengers” pare că s-a apropiat foarte mult de o colegă de breaslă, una foarte frumoasă şi tânără, care a jucat-o pe Albă ca Zăpada în “Mirror Mirror”.

Supermodelul Helena Christensen, superbă la 46 de ani, într-un pictorial sexy!

News

Supermodelul Helena Christensen, superbă la 46 de ani, într-un pictorial sexy!

Face parte din generaţia de supermodelele internaţionale care făceau furori din anii ’80-’90, deţinând şi-acum titlul de frumoasele supreme. Ne referim la Naomi Campbell (44), Eva Herzigova (42), Claudia Schiffer (44) şi multe alte frumuseţi celebre. Helena Christensen a fost model pentru Victoria’s Secret şi

Fashion

FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

FOTO Pictorial cu supermodele! Noua “Naomi Campbell”, mai frumoasă decât icon-ul?

Fashion

FOTO Pictorial cu supermodele! Noua “Naomi Campbell”, mai frumoasă decât icon-ul?

Supermodelul de 44 de ani, Naomi Campbell, a pozat pentru prima dată cu varianta sa mai tânără cu 20 de ani – de altfel şi unul dintre cele mai apreciate şi bine plătite din lume! Este vorba despre cea supranumită “noua Naomi”, pentru că îi moşteneşte faima şi frumuseţea,

FOTO Apelul de Trezire: vedetele se pozează în pat! Cum arată ele dimineaţa?

News

FOTO Apelul de Trezire: vedetele se pozează în pat! Cum arată ele dimineaţa?

Noul Ice Bucket Challenge? Posibil! De data aceasta, Unicef este cel care a lansat o campanie care încurajează oamenii să posteze fotgorafii cu ei în momentul în care se trezesc, cu tagul #wakeupcall.

Fashion

FOTO Vedete la Săptămâna Modei: Paloma Faith, fashion all inclusive!

Cine a ocupat locurile din primul rând, la Săptămâna Modei din capitala fashionului, Parisul? Evident, celebrităţile care au dorit să epateze cu alegeri vestimentare provocatoare, stilate, elegante şi neconvenţionale. De la femeile din clanul Kardashian la superbele Salma Hayek şi Ciara, ne putem delecta cu ţinute numai una şi una.

FOTO Vedetele la ziua designerului Givenchy: Kate Moss şi Naomi Campbell, petrecăreţele serii

News

FOTO Vedetele la ziua designerului Givenchy: Kate Moss şi Naomi Campbell, petrecăreţele serii

Ricardo Tischi se consideră un om tare norocos, căci toţi invitaţii au fost aleşi pe sprânceană, de la supermodelele Kate Moss şi Naomi Campbell la starleta Kim Kardashian şi mogulul P. Diddy.

Gossip

Ducesa de Cambridge, gravidă cu al doilea prinţ?

Nici n-a făcut bine un an, că micul prinţ George Alexander Louis de Cambridge pare că va avea parte de un cadou şi mai mare, pe lângă cele deja aşteptate: un frăţior, peste câteva luni.

FOTO Vedetele la Cupa Campionilor

News

FOTO Vedetele la Cupa Campionilor

Germania şi-a primit al cincilea titlu de campioni mondiali, aseară, într-un meci foarte pragmatic. Cele două mari echipe s-au luptat pentru râvnitul trofeu auriu, pe care Naomi Campbell l-a reprezentat, susţinute de celebrităţile momentului!