Gossip

Al doilea atac cerebral în cazul lui Sharon Stone?

de admin

Al doilea atac cerebral în cazul lui Sharon Stone?

Deşi actriţa de 56 de ani părea că se simte bine miercuri, la deschiderea unui centru de îngrijirea sănătăţii pentru seniori InnovAge Greater California PACE, în California, se pare că la începutul lunii, a fost spitalizată în Brazilia, după ce a găzduit o gală de binefacere pentru susţinerea cercetărilor privind SIDA, unii speculând un atac cerebral.


Sharon Stone a fost tratată timp de 2 zile la Spitalul Sirian-Libanez şi a dat naştere ideii că sănătatea ei este în pericol. Starul din “Basic Instinct” s-a dus de urgenţă la spital, după evenimentul amFAR din 4 aprilie din Sao Paolo, unde au participat şi Kate Moss ori Naomi Campbell, conform surselor National Enquirer, postul de radio RCN La Radio menţionând surse medicale anonime care ar fi confirmat că a fost vorba de un atac cerebral. În schimb, o publicaţie braziliană dă peste cap teoria, spunând că vedeta s-a recuperat printr-un tratament antibiotic pentru răceală.

Întâmplarea nefericită i-a speriat pe prietenii ei apropiaţi, care se tem că munca ei caritabilă îi pune în pericol sănătatea, susţine acelaşi tabloid National Enquirer. ”Poate că zilele în spital vor fi un semnal de alarmă de care are nevoie Sharon pentru a nu mai încerca să le facă pe toate şi să o ia mai uşor o vreme”, relatează sursele acestuia.

The Casino star co-chaired the fourth annual amFAR Inspiration Gala on April 4 in Sáo Paulo and reportedly was 'rushed to the hospital' after the event that drew stars such as Kate Moss, Naomi Campbell and Mary J. Blige, according to the National Enquirer.

SharonStone a suferit cu adevărat un atac cerebral în 2001, când a fost spitalizată pentru o hemoragie provocată de o arteră. Dar actriţa şi-a revenit la scurt timp şi chiar a apărut într-o reclamă, în 2003, care promova conştientizarea simptomelor atacului cerebral.

FOTO WENN

Modifică Setările