News

Al doilea Weinstein? „Nu accepta să-i spun «Nu!»” Chris Noth, acuzat de a treia femeie de agresiune sexuală. Care este reacţia soţiei lui?

Al doilea Weinstein? „Nu accepta să-i spun «Nu!»” Chris Noth, acuzat de a treia femeie de agresiune sexuală. Care este reacţia soţiei lui? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

O a treia femeie a spart tăcerea şi l-a acuzat pe starul din “Sex and the City” de agresiune sexuală, lucru care complică tot mai mult situaţia în care se află Chris Noth. Ce a avut de spus soţia lui despre acuzaţiile aduse actorului?

 O femeie de 30 de ani, care lucrează în domeniul tehnologiei, le-a declarat celor de la The Daily Beast că Noth a agresat-o sexual în biroul unui restaurant din Midtown, în 2010.

“La început, părea că eram singura persoană din Univers care mă auzea spunând «Nu!»”, a dezvăluit cea care a decis să-şi spună povestea după ce The Hollywood Reporter a publicat declaraţiile a două femei care l-au acuzat pe actor de acelaşi comportament, una susţinând că totul s-a întâmplat în 2004, alta, în 2015. Starul hollywoodian a negat acuzaţiile aduse.

Însă “gluma” se îngroaşă pe măsură ce altă femeie iese în public şi declară aceleaşi lucruri.

La acea vreme, cea de-a treia presupusă victimă avea 18 ani şi lucra ca hostess şi cântăreaţă la Da Marino, un restaurant italian de lângă Times Square. Noth, care avea atunci 55 de ani, frecventa câteodată restaurantul, bea câte ceva şi chiar susţinea dueturi cu ea. La un moment dat, ea a venit la masa lui şi a vorbit cu actor despre cariera ei şi oraşul ei natal, Toronto.

Ce s-a întâmplat mai departe?

Modifică Setările