News

Al Pacino s-a refugiat în alcool, pentru a face faţă celebrităţii

Al Pacino s-a refugiat în alcool, pentru a face faţă celebrităţii

Pentru prima oară, actorul american a recunoscut că a fost un foarte timid la începutul carierei sale, motiv pentru care a început să bea, pentru a face faţă presiunii celebrităţii şi expunerii în presă.

Al Pacino a dezvălui în exclusivitate pentru „The Sun“ că a început să bea în momentul în care a devenit faimos, pentru că nu a avut un sprijin din partea familiei. Motivul alegerii sale nefericite a fost dispariţia prematură a mamei sale, Rose, care a murit pe când el avea 22 de ani, în aceeaşi perioadă în care a decedat şi bunicul său. Tristeţea şi deprimarea l-au împins să se apuce de băut, chiar după ce a jucat în "Naşul/ The Godfather", pentru că, spune el, nu exista nimeni care să aibă grijă de el.

În interviul acordat publicaţiei „The Sun“, actorul american a mărturisit: „Cunosc persoane care au în viaţa lor suportul necesar pentru a fi capabili să se descurce cu faima. Numai că eu nu am avut parte de un astfel de lucru. Începusem să beau din ce în ce mai mult. Există un termen în ceea ce priveşte consumul de băutură când spui că ai atins limita. Eram aproape. Eram într-o spirală descendentă. Aşa că m-am alăturat celor de la Alcoolicii Anonimi pentru o perioadă“.

Al Pacino regretă că mama sa nu a ajuns să vadă succesul de care s-a bucurat.

„Când aveam 11 - 12 ani, copiii vecinilor începuseră să îmi spună «actorul». Pretindeam că semnez autografe cu numelui lui Sony Scott. Dacă mama s-ar întoarce (din morţi, n.r.), ar trebui să o rog să stea jos şi să-i pun o compresă cu apă rece pe frunte, pentru că ar fi şocată să vadă unde am ajuns“.

Foto: Reuters, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările