News

Alain Delon a ajuns la spital în stare gravă. Care este starea faimosului actor

Alain Delon a ajuns la spital în stare gravă. Care este starea faimosului actor

Alain Delon a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident vascular cerebral. Faimosul actor, ajuns acum la 83 de ani, este internat în prezent într-o clinică din Elveţia.

Anthony Delon a vorbit despre suferinţa părintelui său. „Tatăl meu a suferit o uşoară hemoragie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el”,  a mărturisit Alain, potrivit presei internaţionale.

Actorul a fost mutat într-o clinică din Elveţia unde urmează un tratament de recuperare.. ‘’Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte evoluţia şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”, a mai spus fiul lui Alain Delon.

''Voi părăsi această lume fără regrete''

Alain Delon recunoştea de curând pentyru Paris Match că nu se mai regăseşte în această lume, unde trăirile nu mai au substanţă. "Urăsc această epocă, mă face să vomit. Totul este fals. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, mărturisea Alain Delon,

Modifică Setările