News

Alain Delon a întâlnit-o pentru prima dată pe Nathalie într-o toaletă. Gestul jenant pe care l-a făcut actorul


Alain Delon a întâlnit-o pentru prima dată pe Nathalie într-o toaletă. Gestul jenant pe care l-a făcut actorul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În anii 60, era considerată dintre cele mai frumoase femei din lume. Nathalie Delon, pe numele ei adevărat Francine Canovas, s-a născut la 1 august 1941, în Maroc, dar a cunoscut celebritatea în Franţa. A profesat ca model, apoi a devenit o actriţă de succes. Bărbaţii erau nebuni după ea, în timp ce femeile doreau să fie ca ea. Dar viaţa lui Nathalie s-a schimbat radical după ce l-a întâlnit pe unul dintre dintre cei mai admiraţi actori din toate timpurile, Alain Delon.

Nathalie l-a văzut pe Delon pentru prima dată în 1964, când venise la Paris din Maroc. El era deja un actor celebru, iubit de mulţi. Prima lor întâlnire s-a produs într-o toaletă. Alain băuse atât de mult încât a vărsat pe Nathalie. După acea întâmplare nefericită, actorul i-a cerut lui Nathalie să-l conducă acasă, iar ea a fost de acord. Noaptea aceea semnificativă a fost, de fapt, începutul unei iubiri nebuneşti. Nathalie a devenit iubita, soţia şi mama primului său copil, Anthony.

Nathalie a recunoscut că, din prima zi petrecută împreună, caracterele lor explozive au ieşit la suprafaţă. Au început să se certe şi să ţipe unul la celălalt. Amândoi erau colerici aşa că războaiele lor păreau scene dramatice desprinse din filme.

În acele momente, Nathalie era de neoprit. Actriţa apuca tot ce îi venea în mână, vaze scumpe, farfurii, statuete antice, şi le arunca către soţul ei. În mijlocul unei lupte, ea a tras chiar cu o armă în uşa dormitorului lor. “Ne iubeam unul pe celalălalt  între râs şi furie”, spunea actriţa despre relaţia lor. Viaţa lor nu putea decurge aşa pentru totdeauna, aşa că, în 1968, Alain începe o relaţie cu actriţa franceză Mireille Darc şi divorţează de Nathalie. El a insistat ca ea să îi păstreze numele, aşa că, în ciuda faptului că s-a mutat în America şi a început o viaţă cu totul nouă acolo, Nathalie a rămas doamna Delon.

 

Modifică Setările