News

Alain Delon a ajuns de urgenţă la spital

Sex simbolul anilor ’60-’70 are o sănătate tot mai şubredă, iar zilele trecute a ajuns chiar pe masa de operaţie într-un spital din Paris. Din fericire, medicii i-au putut acorda îngrijirile necesare, iar acum actorul se simte mai bine.

Duminică, actorul în vârstă de 78 de ani a telefonat din reşedinţa sa la serviciul de urgenţe al celui mai apropiat spital, întrucât nu mai putea să se mişte, fiind paralizat din cauza unei dureri de spate.

Alain Delon a fost internat de urgenţă în secţia de neurochirurgie a Spitalului Lariboisière din Paris. Medicii francezi au considerat că situaţia era gravă şi au decis să îl opereze pe actor.

Potrivit presei franceze, starul nu a fost externat până la ora publicării acestor informaţii.

În septembrie 2013, actorul francez a fost spitalizat din cauza unei artimii cardiace şi a fost sfătuit să renunţe la activitatea fizică intensă.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Simona Halep – cât costă să ajungi campioană?

News

Simona Halep – cât costă să ajungi campioană?

Una dintre cele mai valoroase sportive ale momentului a făcut senzaţie la Roland Garros. Însă drumul până aici a fost presărat de sacrificii, atât din partea ei, cât şi din partea familiei sale.

Harry Potter s-a logodit

News

Harry Potter s-a logodit

Nu e nicio glumă! Actorul britanic Daniel Radcliffe a făcut o magie şi a cucerit-o definitiv pe iubita sa, Erin Darke, căreia i-a pus pe deget inelul de logodnă, după doi ani de relaţie.

News

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul

Pare o glumă, dar creatorul de modă român ia cât se poate de în serios problemele de sănătate apărute recent, care-l fac să se gândească la orice deznodământ posibil. Astfel că, după câteva zile petrecute în spitalul din Istanbul, a revenit în ţară cu gândul de a-şi pune în ordine treburile, în caz că ar putea păţi ceva.

News

Noi informaţii despre moartea prinţesei Diana

După ce Scotland Yard a stopat ancheta în cazul accidentului din Paris, considerând că nu e vorba despre nicio conspiraţie, fosta soţie a unui lunetist rupe tăcerea.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Procesul AEG: dezvăluirile bodyguardului lui Michael Jackson

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.

Nelu Ploieşteanu este internat la Floreasca

News

Nelu Ploieşteanu este internat la Floreasca

Şirul nefericitelor evenimente pare să nu se mai oprească. Cunoscutul artist de muzică lăutărească a acuzat şi el probleme de sănătate şi a ajuns ieri la spital.

News

Sergiu Nicolaescu a încetat din viaţă

În ciuda pronosticului favorabil al medicilor spitalului Elias, regizorul român a decedat în această dimineaţă, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare.

News

Sergiu Nicolaescu a fost operat de peritonită

Regizorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale mult mai uşoare decât se credea iniţial, când medicii suspectau că, în urma căzăturii suferite în urmă cu o săptămână, coastele fisurate au afectat unul dintre plămâni.