News

Alain Delon, la un pas de moarte? Actorul este grav bolnav!

Alain Delon, la un pas de moarte? Actorul este grav bolnav!

COLOGNE, GERMANY - JANUARY 27: Alain Delon attends the Lambertz Monday Night at Alter Wartesaal on January 27, 2014 in Cologne, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Actorul Alain Delon, în vârstă de 82 de ani, trece prin momente grele. Dacă în toamna anului trecut a suferit o operaţie, după ce a avut dureri insuportabile la spate şi la picior, acum celebrul actor francez are din nou probleme de sănătate, însă starea lui nu-i mai permite să fie operat. Alain Delon, în luna ianuarie a acestui an Potrivit celor de la revista „Lu!“, Alain Delon are dureri insuportabile la şold, însă medicul care se ocupă de actor a descoperit că acesta are o infecţie din cauza căreia el nu poate fi operat. Acest lucru a fost descoperit în primăvara acestui an, însă până acum actorul a suportat durerile.

Din păcate, în ultimele săptămâni Alain Delon a avut dureri din ce în ce mai mari, iar sursa citată notează că actorul se pregăteşte să moară. Mai mult decât atât, francezul declara recent că presimte că nu mai are mult de trăit.

„Voi părăsi această lume fără regrete. Am cunoscut tot, am văzut tot, iar viaţa nu îmi mai poate oferi mare lucru“, a spus Alain Delon.

Modifică Setările