News

Alain Delon trece prin momente cumplite! Este imobilizat la pat şi nu vorbeşte cu nimeni

Alain Delon trece prin momente cumplite! Este imobilizat la pat şi nu vorbeşte cu nimeni

Alain Delon Guests at Italian TV SHOW Che tempo che fa Milan - Italy 25th march 2017 id 116568 *not exclusive ©SGP

Peste o lună împlineşte 83 de ani, însă veştile despre starea lui de sănătate nu sunt foarte bune. Alain Delon, despre care se spunea în această vară că este la un pas de moarte, trece prin momente grele. Alain Delon, în primăvara anului trecut Potrivit presei din Franţa, celebrul actor nu a mai suportat durerile de la şold şi, deşi medicii i-au spus că nu are voie să se opereze, deoarece riscă să moară, el a insistat, pe propria răspundere, să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Doctorii s-au conformat şi i-au făcut pe plac lui Alain Delon, iar după operaţia super grea, care îi putea fi fatală lui Alain Delon, acesta este imobilizat la pat şi nu mai poate merge. În prezent, actorul francez s-a izolat în reşedinţa lui de la Douchy, este în depresie şi nu lasă pe nimeni să îl vadă.

„Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur“, a spus fiul cel mare al lui Alain Delon.

Modifică Setările