News

Alan Alda suferă de Parkinson. Actorul din MASH a făcut anunţul într-un mod amuzant

Alan Alda suferă de Parkinson. Actorul din MASH a făcut anunţul într-un mod amuzant

NEW YORK, NY - OCTOBER 27: Alan Alda attends the "Sylvia" opening night at Cort Theatre on October 27, 2015 in New York City. (Photo by D Dipasupil/Getty Images)

Actorul american Alan Alda, în vârstă de 82 de ani şi cunoscut ca „Hawkeye“ Pierce din serialul „M*A*S*H“, a anunţat că suferă de Parkinson. Alan Alda, în anul 2015 Alan Alda a făcut anunţul printr-un mesaj amuzant postat pe Twitter: „Am decis că este momentul ca lumea să ştie că am Parkinson şi să îi încurajez pe alţii să ia măsuri. Sufăr de 3 ani şi jumătate de această boală, dar profit din plin de viaţă. Joc comedie, ţin prelegeri, îmi fac podcast-ul... lucruri pe care le iubesc. Dacă suferi de aceeaşi boală, nu ceda“.

Actorul a mai precizat că face box de trei ori pe săptămână, joacă tenis de două ori pe săptămână şi ia o pastilă pe care i-o recomandă doctorul. „Nu am dat-o în demenţă. De fapt, nu sunt mai dement decât eram înainte. Cred că trebuie să reformulez cumva... Pe bune, chiar sunt foarte bine“, a încheiat Alan Alda.

Modifică Setările