News

Alan Merrill, compozitorul melodiei "I Love Rock and Roll", a murit din cauza coronavirusului

Alan Merrill, compozitorul melodiei "I Love Rock and Roll", a murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul mai face încă o victimă! Alan Merrill, compozitorul melodiei „I Love Rock and Roll“, a murit.

Alan Merrill este compozitorul cântecului „I Love Rock and Roll“. Melodia a devenit hit după ce a fost interpretată de Joan Jett. Din păcate, compozitorul s-a stins din viaţă într-un spital din New York.   

Fiica acestuia, Laura Merrill, a făcut anunţul pe Facebook: „Coronavirusul mi-a furat tatăl în această dimineaţă (30 martie – n.red.). Mi-au fost oferite două minute să-mi iau rămas bun. Părea liniştit şi când am plecat mai exista o urmă de speranţă că nu va deveni o ştire pentru CNN/Fox. Am mers către casă cu speranţă în suflet. Oraşul pe care îl cunoşteam era complet gol. Mă simţeam singură pe lume şi, într-un fel, chiar am fost. Când am ajuns în faţa casei am fost sunată şi am aflat că s-a dus“.   

Şi Joan Jett a reacţionat la vestea morţii lui Alan Merrill: „Gândurile şi toată dragostea mea se îndreaptă către familia lui. Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simţit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştinţă şi tristeţe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă“.

 

Modifică Setările