News

Alanis Morissette s-a căsătorit în secret

de admin

Artista a dezvăluit pe pagina sa de Twitter că s-a măritat cu rapperul Mario „Souleye” Treadway. Alanis a reuşit astfel să păstreze taina nunţii mai bine de două săptămâni, întrucât ceremonia s-a desfăşurat pe 22 mai.

Evenimentul a avut loc într-un cadru foarte intim, în casa din Los Angeles unde Alanis şi Mario locuiesc împreună. „Sunt atât de fericită să împărtăşesc cu voi vestea că eu şi iubitul meu, Souleye, ne-am căsătorit”, a scris artista pe Twitter despre nunta la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni foarte apropiaţi.

Mario Treadway (de care neiniţiaţii în genul rap aud acum pentru prima dată) este cu 6 ani mai tânăr decât soţia sa, Alanis împlinind 36 de ani la scurt timp după nuntă, pe 1 iunie. Relaţia lor discretă se pare că a început anul trecut, în octombrie. Amândoi se află la prima căsătorie, deşi Morissette a mai fost la un pas de a-şi pune pirostriile.

„Cred că multă vreme, din cauza dorinţei mele obsesive de-a fi percepută ca o überfeministă, am preferat să mă feresc de capcanele romantismului, n-am vrut să devin dependentă de un bărbat sau chiar să am o relaţie serioasă cu un bărbat, sincer”, declara ea în 2004. Pe-atunci se referea însă la actorul Ryan Reynolds, pe care îl cunoscuse în 2002 şi cu care, la data acestor declaraţii, era logodită. Cei doi s-au despărţit însă în 2007, ruptura acestei îndelungate relaţii afectând-o profund pe Alanis. Iată însă că artista şi-a regăsit fericirea. Iar la o privire mai atentă, Mario chiar seamănă cu Ryan!

Modifică Setările