News

Alătură-te British School of Bucharest! Programul de burse poate acoperi până la 100% din taxa de şcolarizare

Alătură-te British School of Bucharest! Programul de burse poate acoperi până la 100% din taxa de şcolarizare

British School of Bucharest invită elevii să se înscrie în programul de burse 2020-2021. Acest program este primul pas în crearea unui viitor mai bun şi şansa la o educaţie excelentă.

British School of Bucharest oferă burse care pot acoperi şi 100% din taxele şcolare pe întreaga perioadă de studii, până la finalizarea liceului. Programul de burse al BSB se adresează elevilor născuţi între 1 septembrie 2005 – 31 august 2006 (pentru elevii ce intră în anul 10 de studiu, conform sistemului educaţional britanic) şi 1 septembrie 2003 – 31 august 2004 (ce intră în anul 12 de studiu, conform sistemului educaţional britanic). Este vorba despre elevii care mai au patru, respectiv doi ani până la finalizarea studiilor în cadrul BSB.

Pentru înscrieri şi pentru a avea şansa de a beneficia de bursă începând cu anul şcolar 2020-2021, elevii trebuie să redacteze un eseu intitulat “For a Better Future”, ce va avea ca tematică Mediul şi Inovaţia. Acest eseu vine în completarea documentelor necesare pentru înscriere.

Eseul va avea, la alegere, una dintre următoarele teme:

- Este inovaţia un răspuns adecvat la problemele de mediu şi schimbările climatice?

- Care este legătura dintre urbanizare şi încălzirea globală? Cum pot ajuta oraşele viitorului la reducerea efectului de seră?

- În ce fel va fi diferită viaţa noastră în 2050?

În afară de eseu, elevii trebuie să completeze documentele obligatorii pentru înscriere de pe site-ul: https://britishschool.ro/scholarship-2020-2021: formular de înscriere, copie după certificatul de naştere/paşaport/carte de identitate, situaţia şcolară la zi, portofoliu cu lucrări de artă/realizări sportive-dacă este cazul, precum şi orice alt document care ar putea fi relevant pentru înscriere.Documentele necesare pentru înscriere, precum şi eseul, se vor trimite până pe 24 ianuarie 2020, nu mai târziu de ora 13:00, la adresa: [email protected].

Selecţia candidaţilor va avea loc în datele de 1 februarie 2020 şi 8 februarie 2020 şi cuprinde teste de engleză şi de matematică (precum şi alte teste relevante pentru anul 12), teste de abilităţi cognitive şi interviuri cu un reprezentant BSB.

Rezultatele vor fi anunţate pe 14 februarie 2020. Pentru mai multe detalii referitoare la întreg procesul de selecţie intraţi pe site-ul: https://britishschool.ro/scholarship-2020-2021

Câştigătorii burselor vor trebui să menţină nivelul de studiu ridicat pe tot parcursul anilor şi să îmbrăţişeze şi respecte valorile BSB.

Comentarii

Modifică Setările