News

Alături de ea a dormit Dani Oţil până la 15 ani! Iată cum arată mama lui în prezent

Alături de ea a dormit Dani Oţil până la 15 ani! Iată cum arată mama lui în prezent camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Zilele trecute, Dani Oţil şi-a surprins fanii, după ce a făcut în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“ unele dezvăluiri la care nu se aştepta nimeni.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre copilăria şi adolescenţa lui, afirmând că, deşi se afla la liceu, încă dormea în pat cu mama lui: „Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în acelaşi pat cu mama până pe la 15 ani şi nu prea adormeam decât dacă o ţineam de lobul urechii“.

În vârstă de 38 de ani, Dani Oţil a ţinut mereu să precizeze în emisiunea de la Antena 1 că are o relaţie specială cu mama lui, Dorina, şi că o iubeşte foarte mult. Cel mai recent, el a intrat în direct cu mama lui pe 8 martie, când i-a urat „La mulţi ani“, de Ziua Femeii.

În urmă cu un an, Dorina Oţil a fost invitată la „Neatza cu Răzvan & Dani“, unde a vorbit despre băiatul ei, afirmând că ar vrea să-l vadă însurat pe acesta.

„Am venit să-l însor pe Dani.Vreau să-l văd însurat, să-mi facă un nepot. În privinţa fetelor, nu am preferinţe. Din platou îmi place de Flavia,  de Miruna, dar oricum eu nu pot să mă pronunţ că eu spun una, şi el vrea alta. Dacă el e tot plecat, colo-colo, cine stă cu el? Îşi găseşte şi el una, la fel“, a spus mama lui Dani Oţil în urmă cu un an.

Modifică Setările