Fashion

Alb & Negru pe covorul roşu: vedete în ţinute monocrome la gala TIME 100!

de admin

Deşi dresscode-ul nu a impus ţinuta black tie şi în ciuda copacilor înfloriţi care ne încântă vizual, celebrităţile au avut lipsă de inspiraţie şi au preferat ţinutele albe şi negre. Desigur, nu înseamnă că apariţiile lor au fost prost alese sau lipsite de eleganţă, din contră, multe dintre ele au frapat prin bun gust.

Gala anuală TIME 100, care a celebrat topul celor mai influente o sută de personalităţi ale anului, a reunit laolaltă mari nume ale showbizului în New York, care au mizat, cum spuneam pe culoarea, sau mai bine zis non-culoarea supremă: negrul. Avem dovezi în acest sens!

Kim Kardashian a optat pentru cea mai seducătoare rochie a serii, o creaţie dramatică semnată de Sophie Theallet, cu decolteu adânc. O alegere curajoasă, tipic pentru starletă.

Naomi Campbell a ales o rochie albă simplă, dar de efect - efectul Marilyn Monroe! - care să-i scoată în evidenţă tonul pielii şi feminitatea. Nu a lipsit decolteul abisal şi capa de blană.

Julianne Moore ar fi arătat senzaţional într-o rochie colorată, căci negrul o îmbătrâneşte foarte mult. Deşi rochia este superbă şi cu un model modern şi interesant, actriţa nu a fost în cea mai bună lumină.

Schioara Lindsey Vonn a atras toate privirile cu rochia sa albă, tip sirenă, cu o trenă scurtă. Blonda, iubita lui Tiger Woods, a fost una din atracţiile serii, dând clasă celorlalte vedete.

Modelul de 22 de ani, Karlie Kloss, a ales tot o rochie neagră, simplă, dar foarte potrivită pentru constituţia ei. Înaltă şi subţire, modelul a conferit farmec covorului roşu.

Padma Lakshmi a optat pentru alb, tot pentru a-i pune în valoare tenul măsliniu, dar cu o creaţie mai modernă şi mai relaxată decât celelalte vedete prezente la gala TIME. Poate ar fi mers accesorizată mai potrivit pentru un asemenea eveniment important.

Julianna Margulies, starul serialului The Good Wife, a preferat tot sobrul negru, dar din fericire l-a purtat drept salopetă. Foarte inspirată!

FOTO PHOTOLAND/WENN, HEPTA

Modifică Setările