News

Albert al II-lea de Monaco şi Charlene Wittstock s-au căsătorit religios

Albert al II-lea de Monaco şi Charlene Wittstock s-au căsătorit religios

Principele Albert al II-lea de Monaco a spus adio burlăciei, căsătorindu-se cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock. După cununia civilă care a avut loc vineri, a urmat ceremonia religioasă organizată ieri în Curtea de onoare a palatului princiar şi transmisă pe ecranele uriaşe amplasate în tot oraşul.

Charlene (33), care în urma căsătoriei cu Albert de Monaco (53) a primit titlul de Principesă de Monaco, a fost condusă spre altar de şapte domnişoare de onoare şi a fost o mireasă foarte elegantă. Ea a ales să poarte o rochie din mătase ivorie creată de Giorgio Armani, fără mâneci şi cu trenă lungă, cu broderii cu mii de cristale Swarovski şi perle. Coafura a fost un ape măsura ţinutei, mireasa având părul prins în coc şi cu un voal lung pe cap.

Prinţul Albert a ales pentru ceremonie o uniformă crem, ţinuta clasică a gărzilor palatului din Monaco, cu mâneci brodate cu frunze de stejar şi de măslin şi cu tunică închisă cu butoni aurii, cu monogramă. De asemenea, el a purtat şi medaliile Ordinului Sfântului Charles, Ordinului Grimaldi şi cea a Legiunii de Onoare Franceză.

Ca şi în urmă cu o lună, când au fost invitaţi ai casei regale britanice la căsătoria prinţului William cu Catherine Middleton, Principesa Margareta de România şi Principele Radu au participat la nunta prinţului de Monaco. Lor li s-au alăturat şi Nadia Comâneci împreună cu soţul ei, Bart Conner, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, manechinele Naomi Campbell şi Karolina Kurkova, creatorul de modă Karl Lagerfeld, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, fosta primă doamnă a Franţei, Bernardette Chirac, şi actorul Roger Moore.

Dineul official şi balul s-au desfăşurat la Opera Garnier, pe terasele Operei, în prezenţa a 450 de invitaţi.

Foto: dailymail.co.uk

Modifică Setările