Gossip

Albert de Monaco are o nouă amantă?

Prinţul dă iar de bănuit că are o căsnicie de formă din cauza faptului că s-a afişat în locuri publice cu o cântăreaţă americană, în timp ce soţia sa a rămas acasă.

Albert de Monaco a participat la un eveniment caritabil, la care a fost însoţit de Beth Hart, o cântăreaţă de 39 de ani. „Arătau foarte bine împreună, erau relaxaţi şi se simţeau bine. Toată lumea se întreba, însă, unde era Charlene, mai ales că e de datoria unei Prinţese să-şi însoţească soţul la un astfel de eveniment”, a declarat o sursă. Este pentru a doua oară când Charlene preferă să nu participle la un eveniment unde Prinţul a acceptat să meargă. Probleme în Paradis?

foto: www.celebitchy.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Fiul lui Stallone va fi înmormântat sâmbătă

Trupul neînsufleţit al actorului de 36 de ani, descoperit pe data de 13 iulie, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii ce va avea loc weekendul acesta.

Gossip

Pink s-a operat

Faimoasa cântăreaţă s-a internat săptămâna trecută în spital şi n-a precizat problemele ei medicale. Însă a ieşit la iveală că vedeta a suportat o intervenţie chirurgicală.

Olivia Munn, expusă în intimitate

Gossip

Olivia Munn, expusă în intimitate

Frumoasa actriţă a căzut pradă unui hacker, care i-a furat acesteia fotografiile de pe telefonul mobil şi le-a vândut presei americane. Care a fost replica vedetei?

Gossip

Jessica Simpson, pe cale să facă diabet gestaţional

La cât de mult s-a îngrşat, nu-i de mirare că specialiştii o avertizează pe blondină că poate avea cât de curând probleme medicale.

Gossip

Ce cadou i-a făcut Gwyneth Paltrow fetiţei lui Beyoncé? 

Actriţa nu s-a uitat la bani în momentul în care a ales un dar pentru micuţa Blue Ivy. Află ce i-a cumpărat fetiţei şi cât a costat!

Gossip

Halle Berry, cu fiica la psiholog

Din cauza despărţirii cu scandal dintre părinţii ei, micuţa Nahla are cel mai mult de suferit, ca atare Departamentul de Protecţie a copilului a recomandat terapie psihologică pentru fetiţă.

Gossip

Jessica Simpson îşi amână iar nunta

Luna aceasta se împlineşte un an de când blondina a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Eric Johnson, însă dă semne clare că n-are nicio intenţie să se grăbească spre altar.

Gossip

Hugh Grant a făcut un copil cu o chinezoaică

Actorul britanic şi-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorinţe ale sale la începutul lunii octombrie, când a devenit părinte pentru prima dată. Hugh a devenit fericitul tătic al unei fetiţe

Gossip

Sandra Bullock şi Ryan Reynolds s-au logodit?

Foşti colegi de platou, divorţaţi amândoi şi prieteni la cataramă de mai bine de 10 ani, era doar o chestiune de timp ca cei doi actori să devină în sfârşit un cuplu. Sau chiar logodiţi, după cum susţine o sursă pentru publicaţia „Star”.