News

Album de cuplu: cele mai frumoase momente cu Johnny Depp şi Amber Heard

Album de cuplu: cele mai frumoase momente cu Johnny Depp şi Amber Heard camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Cadrul superb al actorilor, în filmul lor împreună, la ale cărui filmări s-au îndrăgostit, în 2011

Doar 15 luni de căsnicie. Atât a durat până când, în mod neaşteptat, frumoasa blondină a decis să divorţeze de starul de 52 de ani. Şi domneşte asupra lor, de când formează un cuplu, în 2012, o umbră de mister privind intenţiile şi viitorul lor împreună.

Nu ştiam ce-şi doresc de la idila lor începută furtunos la filmările pentru Jurnalul unui băutor de rom, pe când Depp încă era cu Vanessa Paradis, mama copiilor săi şi cea cu care a avut o relaţie de 14 ani! Acum, la aflarea veştii că Amber Heard a intentat divorţul de Johnny Depp, după un an şi ceva de căsnicie, rămâne să… rămânem cu frumosul. Adică primele priviri dragi pe furiş, la premiera filmului în care au jucat, în 2011, primele îmbrăţişări în faţa camerelor de filmat, primele apariţii ca pereche, primele sărutări în public, primele vizite romantice la filmări, râsetele sincere, momentele de tandreţe furate discret la evenimentele mondene, primele matching outfits de cuplu, cât şi, în final, momentele de susţinere în faţa problemelor - cum au fost audierile judecătoreşti ale lui Amber, care a falsificat documentele de aducere a câinilor săi în Australia.

Iată o retrospectivă a celor mai frumoase şi hot momente ale lui Amber şi Johnny, din 2011, de când au filmat pentru filmul în care-au jucat împreună şi până la ultima apariţie împreună, surprinsă de paparazzi în aprilie:

Modifică Setările