News

Album de fotografii: Cum a arătat vacanţa lui Cabral şi-a Andreei Ibacka din Dubai

Album de fotografii: Cum a arătat vacanţa lui Cabral şi-a Andreei Ibacka din Dubai

Soţii Cabral şi Andreea Ibacka s-au întors foarte impresionaţi din Dubai şi Abu Dhabi unde au vizitat multe obiective turistice, au mers la plajă, la schi, la shopping, pe scurt, au bifat toate activităţile pe care şi le doreau de la o vacanţă.

“Cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat în cuvinte ce am simţit. Pe lânga arhitectura şi detaliile extrem de frumoase, luxul şi grija pentru tradiţie, întâmplarea a făcut să putem asculta pe culoarele moscheei rugăciunea de seară. Răsuna prin toate difuzoarele. Şi chiar dacă n-am înţeles o boabă în arabă, încărcătura momentului a fost deosebită, am simţit-o chiar şi noi”, spune Andreea.

Cei doi au vizitat locurile alături de un ghid român, au mers la un seminar despre cultura arabă şi chiar le-au cunoscut casele: “În plus, ne-am plimbat prin oraşul vechi, prin bazar, am traversat râul cu abra (gondola lor) şi ne-am plimbat cu ea pe aşa zisele canale amenajate în stil veneţian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidenţial, am fost pe circuitul de Formula 1 şi, într-un final, la mall, normal. Ba chiar am ajuns într-o seară şi la pârtia de schi. Au amenajat una în interior, lungă de 2 kilometri, chiar în mijlocul deşertului, tot la mall”, adaugă Cabral.

Cabral şi Andreea au fost şi la plajă, în rest au vizitat foarte mult: “Am urcat şi în Burj Khalifa (cea mai înaltă cladire din lume), asta mulţumită rezervărilor facute online de Cabral încă din Bucureşti. Altfel, n-aveam nicio şansă să urcăm, se înghesuiau turiştii la casa de bilete. A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra oraşului”, spune Andreea Ibacka.

Modifică Setările