News

Albumele lui Amy se vând ca pâinea caldă

Al doilea album al lui Amy Winehouse, „Back to Black“, a reintrat în topuri după aproape cinci ani de la lansarea lui pe piaţă, lucru cauzat bineînţeles de decesul surprinzător al artistei.

În total, vânzările de albume cu muzica artistei au crescut de 37 de ori de vineri până sâmbătă, în timp ce vânzările de single-uri, de 23 de ori.În zilele următoare se aşteaptă noi creşteri ale vânzărilor de discuri şi DVD-uri semnate Amy Winehouse.

Duminica trecută, sute de fani s-au adunat lângă locuinţa din Camden în care Amy şi-a dat ultima suflare şi-au depus în faţa casei flori şi mesaje înduioşătoare pentru artistă, dar şi sticle de votcă.

Poliţia susţine că deocamdată nu se pot preciza cauzele morţii, însă surse citate de Sky News precizează că decesul ar putut fi cauzat de o supradoză suspectă. Investigaţiile privind cicumstanţele morţii continuă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Fratele lui Amy Winehouse, pus pe dezvăluiri

News

Fratele lui Amy Winehouse, pus pe dezvăluiri

Dacă e să-i dăm crezare lui Alex Winehouse, cântăreaţa britanică n-a murit din cauza consumului excesiv de alcool şi stupefiante, aşa cum s-a constatat la autopsie. Altă afecţiune medicală ar fi dus la decesul ei prematur.

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

News

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

Locuinţa londoneză a regratatei cântăreţe a fost scoasă la licitaţie, după ce părinţii ei au hotărât că nu mai doresc s-o păstreze, pentru că le provoacă amintiri dureroase.

News

Fostul iubit al lui Amy Winehouse, judecat pentru viol

Reg Traviss, fostul iubit al cântăreţei Amy Winehouse, acuzat de viol, se va prezenta în faţa justiţiei britanice la jumătatea lunii septembrie, au anunţat

Uite cum arată casa lui Amy Winehouse

News

Uite cum arată casa lui Amy Winehouse

Locuinţa în care a murit Amy Winehouse, în iulie 2011, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4,3 milioane de dolari.