News

Alec Baldwin (61), tătic pentru a şasea oară! Soţia actorului a rămas însărcinată la cinci luni de la pierderea unei sarcini

Alec Baldwin (61), tătic pentru a şasea oară! Soţia actorului a rămas însărcinată la cinci luni de la pierderea unei sarcini camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Hilaria Baldwin a dat minunata veste pe social media, iar fanii celebrului cuplu nu puteau fi mai încântaţi de faptul că soţia lui Alec Baldwin este din nou gravidă la numai cinci luni de la avortul spontan suferit anul acesta.

Instructorul de yoga de 35 de ani a postat pe Instagram un video cu bătăile de inimă ale fătului ei. Soţia cu Baldwin a adăugat faptul că sarcina este la început şi că în primele luni a experimentat multe momente de greaţă şi epuizare fizică. În ciuda acestor lucruri, totul decurge minunat acum, spre deosebire de data trecută, în aprilie, când Hilaria s-a dus la o ecografie de rutină şi a constatat că nu se mai auzeau bătăile de inimă ale fătului ei şi că acesta se oprise, pur şi simplu, din evoluţie. “Cel mai probabil experimentez acum o pierdere de sarcină”, a declarat, la acel moment, instructorul de yoga care a detaliat avortul spontan pe social media.    

Sarcina e deja vizibilă

Soţia de 35 de ani a starului hollywoodian are deja patru copii cu actorul de 61 de ani. Hilaria şi Alec s-au căsătorit în 2012 şi, de atunci, au devenit părinţi de patru ori, când au venit pe lume Carmen (6), Rafael (4), Leonardo (3) şi Romeo (15 luni). Pe lângă aceştia, actorul mai are încă un copil, provenit din relaţia cu frumoasa Kim Basinger, pe Ireland (23).

Cei doi soţi n-au făcut niciodată un secret din faptul că îşi doresc o familie numeroasă. Chiar săptămânile trecute a făcut Alec publică dorinţa soţiei lui de-a mai avea un copil, pe lângă cei patru pe care îi are deja cu Baldwin.  

Numeroasa familie Baldwin se extinde!

“Sunetul puternic al acestei inimioare mă bucură enorm, mai ales după pierderea pe care am experimentat-o în primăvară. Vrem să împărtăşim cu voi această veste minunată şi suntem foarte încântaţi de momentele trăite acum şi nu ne dorim să ascundem sarcina. Aceste prime luni de sarcină au venit cu greţuri şi epuizare… nu trebuie să mă prefac că mă simt bine, pentru că nu e aşa”, a declarat pe Instagram doamna Baldwin.

Fot0 - Getty Images, Instagram

Modifică Setările