News

Alec Baldwin a venit cu copiii la premiera filmului "The Boss Baby"

Alec Baldwin a venit cu copiii la premiera filmului "The Boss Baby"

NEW YORK, NY - MARCH 20: Carmen Gabriela Baldwin, Alec Baldwin, Rafael Thomas Baldwin and Hilaria Baldwin attend "The Boss Baby" New York Premiere at AMC Loews Lincoln Square 13 theater on March 20, 2017 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Chiar dacă Alec Baldwin este un star, luni, copiii săi au demonstrat că ei sunt vedete la premiera celui mai recent film al actorului, "The Boss Baby". Fetiţa sa Carmen (3 ani) şi fiul Rafael (1 ani şi 7 luni) au arătat cine este şeful în casă, la evenimentul din New York. Prichindeii şi tatăl lor celebru au fost însoţiţi de mama Hilaria Baldwin, în timp ce mezinul familiei,  Leonardo Ángel (6 luni),  a fost prea mic pentru a păşi pe covorul albastru. Au fost fotografiaţi toţi patru ca o familie frumoasă şi fericită. Se pare că micuţa Carmen s-a simţit foarte bine în lumina reflectoarelor, imitându-l perfect pe tatăl său care a stat la fotografiat pe covorul de gală. Tânăra a fost îmbrăcată într-o salopetă în dungi alb cu bleumarin, cu mâneci scurte şi volane. În vârstă de 3 ani, fetiţa a purtat o pereche de pantofi cu toc roz, asortaţi la fundiţa de aceeaşi culoare din păr. Alex şi micuţa Carmen stând la fotografii. Rafael, care împlineşte doi în luna iunie, a fost adorabil într-un costum negru în miniatură, subliniind modul în care personajul animat de tatăl său arată în comparaţie cu el - aproape identic.

Tabloul de familie nu a fost întreg, căci micuţul Leonardo a lipsit de la eveniment. Alec a fost îmbrăcat la 4 ace, într-un costum negru şi cravată asortată, în timp ce soţia sa Hilaria a purtat tot negru, o salopetă fără mâneci, cu decolteu, la care a adăugat o pereche de sandale extrem de înalte.

Foto: Getty Images

Modifică Setările