News

Alec Baldwin i-a dat de gol pe Bieber şi pe Hailey: "Au mers şi s-au căsătorit!"

Alec Baldwin i-a dat de gol pe Bieber şi pe Hailey: "Au mers şi s-au căsătorit!"

Telenovela "s-au căsătorit, nu s-au căsătorit Justin Bieber cu Hailey Baldwin" continuă cu o nouă declaraţie contradictorie. După ce modelul de 21 de ani a negat pe contul ei de Twitter că s-ar fi cununat civil cu Justin Bieber, unchiul ei, celebrul actor Alec Baldwin, a contrazis-o, declarând că nepoata ei este căsătorită cu acte în regulă cu starul canadian.

Actorul de 60 de ani i-a făcut mărturisirea, aseară, unui reporter de la emisiunea Access!, cu ocazia galei Premiilor Emmy, care a avut loc la Microsoft Theater.

"Au mers şi s-au căsătorit şi nu ştiu care este treaba", a declarat actorul după ce Hailey şi Justin au fost fotografiaţi intrând la Stare Civilă a unei primării din New York, joia trecută.

Declaraţia actorului vine după ce o altă sursă a confirmat ştirea pentru revista People: "S-au ţinut de plan fără să asculte de nimeni".

Intrând la Starea Civilă

Cu toate acestea, cei doi tineri vor organiza şi o ceremonie religioasă plus o petrecere monstruoasă, la care vor participa membri ai familiei şi prieteni.

Mărturisirea lui Alec vine, aşadar, după ce Hailey a scris următoarele pe Twitter: "Înţeleg de ce apar aceste speculaţii, dar nu m-am măritat încă."

Care-o fi adevărul?

Modifică Setările