News

Alec Baldwin îşi face nunta într-un loc inedit 

Faimosul actor nu crede într-o logodnă îndelungată, motiv pentru care a hotărât să se însoare la sfârşitul lunii acesteia. Însă locaţia este cu totul specială!

Alec şi logodnica sa, Hilaria Thomas, se vor căsători pen 30 iunie, iar ceremonia va avea loc în catedrala St. Patrick din New York. De ce e deosebită această biserică? Acolo a filmat Francis Ford Coppola scena botezului din „Naşul”, când renunţarea la Satan a personajului interpretat de al Pacino a fost întreruptă de masacrul duşmanilor familiei Corleone.

„N-a fost o decizie luată peste noapte. A fost îndelung planificat momentul”, declară o sursă.
Iar, în ceea ce priveşte extinderea familiei sale, actorul care are o fiică de 16 ani, provenită din mariajul cu Kim Basinger, nu spune „Nu!”. „Dacă m-am gândit dacă vreau sau nu mai mulţi copii? A, bineînţeles că da! Ar fi minunat, ar fi fantastic!”

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Alec Baldwin aşteaptă încă un copil

Alec Baldwin va fi din nou tată! Pentru actorul de 56 de ani, este al treilea copil. Alec mai are o fetiţă, Ireland, din căsnicia cu Kim Basinger, şi o altă fiică, pe Carmen, cu actuala soţie, Hilaria. Oare de data asta va fi tot fetiţă? Iată detaliile anunţului