News

Alec Baldwin o să fie tată din nou! Soţia sa, însărcinată a treia oară

Alec Baldwin o să fie tată din nou! Soţia sa, însărcinată a treia oară

Au trecut doar nouă luni de când Hilaria Baldwin i-a dat naştere băieţelului Raphael. Iar acum, yoghina şi soţul său, celebrul actor Alec Baldwin, au anunţat că urmează să devină din nou părinţi.

Anul acesta, familia actorului Alec Baldwin se măreşte din nou! Soţia sa a făcut fericitul anunţ printr-o postare pe Instagram, dezvăluind totodată şi sexul celui de-al treilea copil al cuplului. ”Ireland, Carmen, Rafael, Alec şi eu suntem încântaţi să vă anunţăm că familia noastră se măreşte din nou. Băieţelul nostru va veni pe lume toamna aceasta”, este mesajul postat de aceasta pe contul ei de pe o reţea de socializare.

hilaria_baldwin
Fotografia alături de care Hilaria a făcut fericitul anunţ

După cum era de aşteptat, la auzul acestei veşti, fanii internauţi ai vedetei i-au lăsat sute de mesaje de încurajare şi de felicitare: ”Felicitări familiei tale”, ”Arăţi minunat”, ”Sunt atât de fericit pentru tine şi pentru Alec”, ”Sarcină uşoară”, etc.

Hilaria a postat pe contul ei de Instagram şi o primă poză cu ea însărcinată pentru a treia oară, şi trebuie să recunoaştem că yoghina arată mai bine ca niciodată. Asemenea sarcinilor trecute, Hilaria reuşeşte să-şi păstreze silueta şi chiar dacă sarcina are deja 3-4 luni încă nu se vede nicio transformare fizică în cazul ei.

hilaria
Hilaria alături de Carmen şi Raphael

Amintim că Hilaria şi Alec au devenit părinţii lui Raphael Thomas Baldwin în urmă cu nouă luni, mai exact pe 16 iunie, la puţin timp după cei doi şi-au sărbătorit cea de-a treia aniversare a mariajului lor. Prima fiică a cuplului a venit pe lume pe 23 august 2013.

Povestea de dragoste dintre Alec şi Hilaria a început în 2011, când cei doi s-au întâlnit într-un restaurant. A fost dragoste la prima vedere, căci Alec n-a ezitat să-i ofere Hilariei cartea de vizită imediat de cum a văzut-o. Cum a evoluat iubirea lor de atunci ştim cu toţii, astăzi cei doi fiind unul dintre cele mai simpatice cupluri de la Hollywood, iubirea lor înflorind pe zi ce trece mai mult.

[caption id="attachment_392345" align="alignnone" width="600"]ireland baldwin sexy Alec şi Ireland, fiica pe care o are cu Kim Basinger[/caption]

Alec Baldwin mai are o fiică, pe nume Ireland Baldwin, care provine din relaţia sa cu Kim Basinger.

Sursa foto: instagram

Modifică Setările