News

Alec Baldwin poartă tanga

Celebrul actor a răspuns tuturor curiozităţilor fanilor săi ieri, când a acceptat un interviu-maraton online, în cadrul căruia a dezvăluit până şi ce lenjerie intimă preferă.

Alec Baldwin a acceptat, pe 26 iulie, să fie bombardat cu întrebări din partea admiratorilor săi, pe Twitter. În timpul interviului său online, actorul a răspuns până şi celor mai intime curiozităţi. A dat detalii despre filmările la care participă în momentul de faţă în Roma, pentru filmul regizat de Woody Allen, dar n-a ezitat nici să vorbească despre viaţa sa privată. Starul hollywoodian nu s-a putut decide între blonde, brunete şi roşcate, însă a fost foarte precis în privinţa preferinţei sale pentru lenjeria lui intimă. La întrebarea „Ce porţi: boxeri sau slipi?”, a uimit pe toată lumea cu sinceritatea şi îndrăzneala lui: „Chiloţi tanga!” Asta da „privelişte”!

Comentarii

Articole asemănătoare

Alec Baldwin, arestat pentru mersul cu bicicleta

News

Alec Baldwin, arestat pentru mersul cu bicicleta

Alec Baldwin a fost arestat, ieri, la New York, pentru că a mers cu bicicleta în sens interzis pe o stradă cu sens unic. În plus, când a fost surprins de agenţii de poliţie, a avut un comportament violent şi ameninţător la adresa acestora.

FOTO Alec Baldwin, tată pentru a doua oară!

News

FOTO Alec Baldwin, tată pentru a doua oară!

Actorul trăieşte din nou emoţiile de-a fi devenit iarăşi tătic, după ce soţia lui, Hilaria (28) a născut-o vineri pe Carmen, prima lor fetiţă, anunţul fiind făcut pe Twitter.