News

Alec Baldwin rupe tăcerea! Nervos, actorul s-a răstit la soţie în primul dialog cu presa despre crima de la filmări. „Copiii mei sunt acum în maşină şi plâng!”

Alec Baldwin rupe tăcerea! Nervos, actorul s-a răstit la soţie în primul dialog cu presa despre crima de la filmări. „Copiii mei sunt acum în maşină şi plâng!” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Alec Baldwin s-a dat jos din maşină, în timp ce se afla în Vermont cu familia, ca să vorbească cu jurnaliştii care îl urmăresc peste tot pe unde merge şi să facă primele declaraţii  despre împuşcăturile care au avut loc pe platoul de filmare al peliculei Rust, în urma cărora o persoană şi-a pierdut viaţa şi alta a  ajuns la Terapie Intensivă.


Actorul susţine că a luat cina cu directorul de imagine Halyna Hutchins în prima zi de filmări, în New Mexico, înainte ca tragedia să aibă loc. În timp ce făcea primele declaraţii în faţa presei, starul hollywoodian s-a răstit la soţia sa de mai multe ori, tensiunea pe care o simte actorul zilele acestea fiind evidentă.
Baldwin şi soţia sa Hilaria au coborât din maşina lor ca să vorbescă cu presa şi, în tot acest timp, cei doi soţi au filmat interacţiunea cu jurnaliştii. Alec a dezvăluit că susţine noi măsuri de restricţie a folosirii armelor pe platourile de filmare, pentru ca toate echipele de filmare să lucreze în condiţii de maximă siguranţă.


“Ce vreţi să ştiţi?”, a întrebat actorul vizibil agitat. Cei doi soţi au vorbit timp de patru minute cu jurnaliştii: „O femeie a murit. Era prietena mea. În ziua în care am ajuns în Santa Fe ca să începem filmările, am luat cina cu ea şi cu regizorul Joel. Eram o echipă bine sudată, care realizam un film împreună, când această nenorocire s-a întâmplat.”


Hilaria a intervenit vrând să spună ceva, însă soţul ei i-a tăiat-o rapid: „Scuză-mă!”, după care acesta a adăugat că i s-a ordonat de către poliţie să nu vorbească despre o anchetă care este în plină desfăşurare şi că vorbeşte cu poliţiştii în fiecare zi.

Modifică Setările