Evenimente

Alec şi Hilaria Baldwin au devenit a şasea oară părinţi, la doar şase luni după naşterea mezinului familiei. Cum este posibil?

Alec şi Hilaria Baldwin au devenit a şasea oară părinţi, la doar şase luni după naşterea mezinului familiei. Cum este posibil? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ceva de neînţeles se întâmplă în familia actorului Alec Baldwin. 

Soţia în vârstă de 37 de ani a acestuia este mamă pentru.... a şasea oară. Da, aţi citit bine, Hilaria şi Alec Baldwin au anunţat, ieri, că au devenit din nou părinţi, la doar şase luni după ce soţia starului l-a născut pe al cincilea lor copil, Edu, venit pe lume după nu mai puţin de două sarcini pierdute ale Hilariei. 

Hilaria a postat, ieri, pe pagina ei de Instagram o imagine în care apare cu un bebeluş nou-născut, alături de ceilalţi cinci copii ai cuplului, Edu, Romeo, Leonardo, Rafael şi Carmen. Fără să dea detalii despre identitatea bebeluşului, Hilaria a însoţit fotografia de un mesaj foarte scurt, cifra 7. Cu toate acestea, surse apropiate soţilor Baldwin au confirmat că aceştia sunt, mai nou, părinţii a şase copii. 

Este imposibil, însă, ca al şaselea copil Baldwin să fie născut tot de Hilaria, având în vedere că au trecut doar şase luni de când aceasta a născut. Cel mai probabil, nou-venitul în familia celor doi a fost adus pe lume de o mamă surogat, iar sexul bebeluşului pare a fi feminin, având în vedere că poartă hăinuţe roz. 

De profesie instructor de yoga, Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, este una dintre mamele eroine dein peisajul monden american, aceasta rămânând de nu mai puţin de şapte ori însărcinată, două dintre aceste sarcini nefiind duse la bun sfârşit.

Pentru Alec, în vârstă de 62 de ani, acesta este al şaptelea copil, actorul fiind şi tatăl unei fete de 25 de ani, Ireland Baldwin, din mariajul cu actriţa Kim Basinger.

Comentarii

Modifică Setările