Lifestyle

Alege cadouri memorabile pentru cei dragi!

Alege cadouri memorabile pentru cei dragi!

Este perioada în care căutăm peste tot inspiraţie pentru cadouri aparte, care să spună o poveste, să transmită un mesaj, să îmbine esteticul cu emoţionalul

Dacă la toate acestea adăugăm şi o poveste ca o mărturie în timp, care să dureze, cadourile devin deja o misiune complicată. Pentru cei care iubesc stilul clasic şi îşi doresc să investească în cadouri exclusiviste unicat, câteva dintre noutăţile de luna aceasta vin de la Wagner Arte Shop. Dacă nu cunoşti încă lumea elegantelor porţelanuri Wagner, fă cunoştinţă cu ea pe www.wagnerarteshop.com. Este un brand cu o vechime deja de 15 ani, timp în care s-a remarcat prin creativitate, stilul rafinat şi designul deosebit, cu o extraordinară atenţie a detaliilor - vei observa obiecte unicat, cu dantelării complicate, executate cu precizie milimetrică prin pictură manuală cu aur.

Şi anul acesta, aşa cum fac de 15 ani, Ana Wagner şi artiştii atelierului continuă tradiţia, lansând noi colecţii din porţelan - de la decoraţiuni specifice Crăciunului, precum clopoţeii pictaţi manual, la seturi art de table (pentru servirea mesei, a ceaiului şi a cafelei), dar şi bijuterii din porţelan - cercei, coliere, inele, brăţări, toate încadrate în stilul elegant şi rafinat care a consacrat brandul. Inspiră-te din propunerile noastre pentru cadourile de Sărbători!

Comentarii

Modifică Setările