Lifestyle

Alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi nu trebuie să fie grea - ce alegi ca să îi suprinzi

Alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi nu trebuie să fie grea - ce alegi ca să îi suprinzi

Una dintre activităţile în care urmează să investeşti timp preţios cu ocazia sărbătorilor de iarnă este alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi: membri ai familiei, prieteni, oameni care ţi-au fost alături atunci când ai avut nevoie. Decizia în ceea ce priveşte darurile este dificilă din mai multe motive. În primul rând, dacă te cunoşti cu o persoană de foarte mult timp, este posibil să fi epuizat până acum aproape toate variantele de cadou posibile. 

 

Mai mult decât atât, poate fi greu să găseşti ceva care să se plieze exact pe gustul persoanei respective. Însă alegerea cadourilor nu trebuie să fie grea, mai ales când ai la dispoziţie numeroase variante moderne de a-i face pe cei din jurul tău fericiţi.

 

Un card cadou pentru a se bucura de gustul tutunului adevărat

 

Probabil printre apropiaţii tăi adulţi se numără şi persoane care iubesc aroma tutunului şi care vor să se bucure de ea de fiecare dată când au ocazia. Ceea ce ce le poţi oferi acestora cu ocazia sărbătorilor de iarnă este un card cadou IQOS. Acesta poate fi folosit pentru a experimenta, sub o formă modernă, gustul tutunului adevărat. Această alegere va fi cu siguranţă pe placul lor, deoarece le vei oferi şansa de a încerca o alternativă a fumatului clasic cu multe avantaje, dintre care cele mai importante sunt lipsa scrumului şi a fumului deranjant atât pentru persoana fumătoare, cât şi pentru nefumătorii care stau în prezenţa ei.

 

Ai două tipuri de carduri cadou la dispoziţie - în valoare de 199 de lei sau de 449 de lei - create special pentru a mulţumi orice fumător, dar şi pentru orice persoană care se gândeşte să ofere un astfel de cadou. Poţi achiziţiona cardurile cadou din oricare dintre cele 4 magazine IQOS din Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Timişoara, dar şi din cele 30 de insule IQOS existente în ţară. 

 

O experienţă inedită

Probabil că nu îţi doreşti ca şi în acest an să te plimbi printre rafturile magazinelor pentru a găsi obiecte pe care să le poţi oferi drept cadouri celor apropiaţi. Acest lucru ar însemna să petreci foarte mult timp la casele de marcat din cauza aglomeraţiei, dar şi să rişti o alegere mai puţin inspirată. Te poţi folosi, în schimb, de ceea ce ştii despre persoana în cauză, luând în calcul şi personalitatea acesteia şi să îi oferi în dar de Crăciun nu un obiect, ci o experienţă. 

 

Dacă eşti în căutarea unui cadou pentru o persoană căreia îi place adrenalina, dăruieşte-i şansa de a face un salt cu paraşuta. În cazul în care este vorba despre un pasionat de maşini, sigur îl va entuziasma să poată fi, măcar pentru câteva ore, la volanul unei maşini celebre pentru caracteristicile sale. 

 

Un astfel de cadou este potrivit pentru cei despre care ştii că apreciază mai mult momentele memorabile decât obiectele, aşa că este important să îl alegi doar dacă eşti sigur că îl va bucura cu adevărat pe cel care îl va primi. 

 

Un joc inteligent de tip puzzle 

Aparenţele înşală, iar lucrurile simple pot fi, uneori, mai complicate decât par. De obicei, acestea nu fac decât să îţi încurce programul, însă nu este şi cazul jocurilor inteligente de tip puzzle. Şi nu vorbim aici despre cele pentru copii sau despre cele care par greu de rezolvat doar pentru că au un număr foarte mare de piese, ci despre acelea care necesită, cu adevărat, o implicare foarte mare de atenţie pentru a fi desluşite. Dacă vrei să oferi unui prieten sau unei cunoştinţe un cadou care să îi provoace inteligenţa şi să îl ajute să îşi dezvolte capacităţile intelectuale, alege un astfel de joc. Chiar dacă, iniţial, este posibil să privească neîncrezător darul, rezolvarea puzzle-ului va deveni pentru el un scop în sine, aşa că este posibil să îl vezi căutând soluţii imediat după primirea cadoului. 

 

Variantele disponibile sunt diverse, deoarece există puzzle-uri din diferite materiale, cum ar fi lemnul sau metalul. În plus, poţi alege unul construit pe baza unei teme specifice. Aşa că, dacă amicul tău este, de exemplu, fan al unui anumit film sau al unui moment anume din istorie, caută un puzzle care să aibă legătură cu acestea, pentru că este foarte posibil să găseşti exact ceea ce îţi doreşti.


 

Alegerea cadourilor nu trebuie să fie grea, singura regulă e ca acestea să fie pe placul persoanelor care le vor primi. Nu te grăbi cu luarea unei decizii şi ia în calcul cele mai bune variante atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi, pentru că exact despre asta este vorba de sărbători: despre bucurie şi generozitate faţă de cei la care ţii. 


 

Sursa foto: shutterstock.com

 
Modifică Setările