News

Alessandra Ambrosio, escapadă romantică în Cabo. Iubitul nu îşi poate ţine mâinile şi gura departe de ea

Alessandra Ambrosio, escapadă romantică în Cabo. Iubitul nu îşi poate ţine mâinile şi gura departe de ea camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Alessandra Ambrosio are o relaţie de câteva luni de zile cu Richard Lee. Împreună au plecat într-o vacanţă romantică în Cabo San Lucas, iar aici s-a descătuşat pasiunea.

Supermodelul Victoria's Secret arată senzaţional la cei 40 de ani ai săi. Atât de bine şi de apetisant, încât iubitul pare că nu se poate sătura de ea. Vedeta a publicat o serie de fotografii HOT, HOT, HOT pe pagina sa de Instagram.

Richard Lee o sărută pasional, centimetru cu centimetru şi îi savurează inclusiv şi bombeul apetisant.

Locaţia este spectaculoasă, invitându-te la dragoste şi leneveală. Iar  Alessandra Ambrosio pare că are parte din plin de aceste două ingrediente.

Frumuseţea braziliană pare liniştită în timp ce se bucură nestingherită de vacanţă cu iubitul, în Paradis. Şi-a însoţit imaginile cu un citat dintr-un cântec al Lanei Del Rey: ”Vara e în toi, iar iubirea îţi apare ca un Paradis în faţă.” Şi da, o credem pe cuvânt.

Alessandra Ambrosio arată grozav, silueta sa este fără cusur, iar pielea bronzată impecabil. Sexy latina se bucură de peisajul divin savurând o margarita în piscina infinită a locaţiei de vis.

Richard este iubitul ei din luna februarie a acestui an, dar au flirtat prin mesaje dinainte de anul nou. Înainte vedeta a avut o relaţie de doi ani  cu omul de afaceri Nicolo Oddi. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările